Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Topgrafik

(Forestilling fra @aarhusteater Medvirkende @nannaboettcher Foto @rumleskafte #girlsandboys #aarhusteater #turné)


Vi mener det virkelig denne gang. Som regel forsøger vi at nøjes med at friste, men med Aarhus Teaters ”Girls & Boys” kan vi ikke komme uden om en meget varm anbefaling.

”DEN FORESTILLING SKAL OPLEVES – DYBT FÆNGSLENDE MONOLOG – EMINENT SPILLET AF NANNA BØTTCHER” (Birgit Johansen, TeaterVejle)


På overfladen ligner det et lykkeligt ægteskab, hovedpersonen i ”Girls & Boys” lever i.

Hun fortæller om sin stormfulde forelskelse i den mand, hun har giftet sig med. Hvordan han er handlekraftig med eget firma, og hun har gang i sin karriere. Parret bor pænt og har både to livlige børn og fantastisk sex.

Det ligner altså et lykkeligt ægteskab, men bag hoveddøren lurer katastrofen.

Har du hørt om Nanna?

Nanna Bøttcher har i mange år været en populær og vellidt skuespiller i Aarhus Teaters ensemble. Men særligt de senere sæsoner har hun braget igennem i en række vilde og voldsomme roller. Hendes portræt af Blanche i Omstigning til Paradis blev af Information kaldt ”betagende og foruroligende”. Som Leonora Christina i forestillingen af samme navn skrev Kristeligt Dagblad, at hun ”er i sit livs skuespillerform og et stærkt kort i ensemblet”.

Og Girls & Boys indbragte hende en Reumert-nominering som Årets Kvindelige Hovedrolle, ligesom hun kort før jul modtog Ole Haslunds Kunsterlegat. 


 

Girls-and-Boys

 

”Her skabte Nanna Bøttcher [...] en rystende, nærgående soloforestilling. For almindelighederne viste sig at være den kalkulerede indgang til en gruopvækkende familietragedie"

Læs artiklen her


Løssalg 205 kr. Medlem 145 kr.

Unge og studerende 85 kr.
Læs mere og køb billetter her

GIRLS & BOYS er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

TEATERKORT FOR UNGE: 200 KR. + 25 KR. PR. BILLET

Hvis du ikke selv er under 25 år eller studerende, håber vi meget, du vil fortælle familiens og venners unge eller din klasse, at UngtTeaterVejle igen er klar med TEATERKORT FOR UNGE. Er du mellem 15 og 24 år eller studerende, kan du nu for kun 200 kr. + 25 kr. pr. billet få en masse teateroplevelser i sæson 22/23

 
Læs mere og køb TEATERKORT FOR UNGE her


4900 FØLGER OS PÅ FACEBOOK
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til.  Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

Med venlig hilsen

Vi ses i teatret


logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev