Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

312327219_565456478917100_4698224560974971344_n


⚽️TIL FODBOLD MED DET KONGELIGE TEATER TIL SÆRPRIS⚽️
Vi vil så gerne have tribunerne fyldt helt op – derfor særpris: BEDSTE LEDIGE PLADSER 195 kr. for alle (under 25 år og studerende kun 135 kr.). For de bedste pladser er det under halv pris!

Alt drejer sig om fodbold, når Det Kongelige Teater varmer os op til VM i Qatar
"Sikke en aften på teatret i går! Fodbold fodbold fodbold - høj på energi, høj på aktualitet! Hvilken kraftpræstation af de fem skuespillere" Sådan skrev Vestsjællands Teaterkreds om Det Kongelige Teaters besøg i Slagelse torsdag aften. Billedet herover er netop fra Slagelse Teater, og mon ikke, vi kan se frem til det samme syn i Vejle Musikteater på onsdag.

Læs mere, se interviews og trailer og køb billetter her

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”Det er et klassemandskab bestående af Jakob Femerling, Ellaha Lack, Alvin Olid Bursøe, Mads Rømer Brolin-Tani og Charlotte Fich der er på banen, og træneren – i dagens anledning kaldet iscenesætteren – er ingen ringere end Nicolei Faber, der på mesterlig vis fortolker Henrik Szklanys menneskesmukke drama i to halvlege." Læs hele SCENEBLOG's anmeldelse her.


"Det er også et forsøg på at beskrive det sus, fodbold giver. Sammenholdet og kærligheden". Sådan siger Nicolei Faber, forestillingens instruktør, som i øvrigt er inkarneret VB-fan. JP Vejle har interviewet ham, og hvis du har adgang kan du læse hele interviewet herSKOLER/UDDANNELSESSTEDER
Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at TeaterVejles forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.

Billetpris under 25 år og studerende fra 85 kr. til langt de fleste forestillinger. Nu inkl. gratis garderobe.


Vi ses i teatret

Med venlig hilsen

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev