Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

TOPFOTO

Ledige billetter til alle forestillinger trods forrygende salgsstart

12.300 billetter er det allerede blevet til – næsten 2.000 flere end sidste år på samme tid. Og alligevel er der stadig ledige billetter til alle 38 forestillinger – til en enkelt aktuelt dog kun to. 

Til forestillinger med ledige billetter kan alle gennem hele sæsonen købe billetter i løssalg eller blive abonnent, men vi anbefaler at gøre det nu, mens der er frit valg. Se, hvor nemt det er her

Du kan købe billetter i Musikteatrets billetsalg (hverdage kl. 14-17), men for de fleste er det nemmest at købe direkte på hjemmesiden. Hvor nu mere end 60 % af billetterne sælges, og som takket være Vejle Musikteaters velvilje blev Danmarks første teaterforeningshjemmeside med "responsivt design", hvilket vil sige, at den er lige så nem at bruge fra mobil og tablet.

Sådan ser den aktuelle top 10 over billetsalget ud:

Den sidste Turist 918
Mio, Min Mio 775
Barberen i Sevilla 713
The King 649
Varmestuen 640
Lillys Danmarkshistorie 637
Madama Butterfly 629
Jean de France 626
En nat i Venedig 572
Kongelig Revy Leverandør 560


325 har valgt opera- og operettepakken, og også ”Teater for de modige” er blevet godt modtaget – næsten 500 har sikret sig en fribillet, og ca. 100 mere kan stadig nå det!

Vi glæder os til at se jer til generalforsamlingen den 27. august og til sæsonens første forestilling den 10. september.


TeaterTilDeModige
  100 EKSTRA FRIBILLETTER FORLÆNGER GULEROD
Med et billetsalg på 1.200 til de ”smalle” forestillinger, har så mange sikret sig fribilletter til RØD KANIN HVID KANIN, at de 300 ikke ville have slået til. Men heldigvis har producenten sagt ja til, at alle, der opfylder kriterierne, vil få tilbudt fribilletter – og så har vi fået 100 ekstra!
Når de er væk eller senest først i september – tre uger før forestillingen – udsendes fribilletterne automatisk til alle berettigede.
Læs mere her
 
general15
 

GENERALFORSAMLING 2015
Efter generalforsamlingen fejrer vi 150-året for Carl Nielsens fødsel med “På sporet af Carl Nielsen” – en spændende musikalsk forestilling. Skuespiller og sanger Maria Stenz spiller Anne Marie Carl Nielsen i et levende samspil med fløjtenisten Tine Jensen og guitaristen Jan Sommer.

Alle er velkomne – og det er ganske gratis.
Læs mere her

 

★★★★★
STÆRK OG LIVSKLOG KOMEDIE OM DIGTERNE HALFDAN RASMUSSEN OG MORTEN NIELSEN (Henrik Lyding, Jyllands-Posten)
356489_01_Grinetogdoden
 

Første forestilling i den nye sæson – og samtidig én af de forestillinger, vi frister til med tilbuddet om fribilletter til RØD KANIN HVID KANIN.

GRINET OG DØDEN
Jacob Gade Salen, torsdag den 10. september kl. 19.30
Se den helt nye trailer 
Læs mere og køb billet her  

 
356489_02_PARASITTERNE
 

Folketeatret og Vendsyssel Teater med Soyas forrygende slyngelkomedie.
8 medvirkende, bl.a. Hans Holtegaard, som blev Reumertnomineret for rollen som Gruesen.

PARASITTERNE

Vejle Musikteater, mandag den 14. september kl. 19.30

Se trailer, læs mere og køb billet her

 

”…at vi ikke er bange for at tage smalle titler op” var centralt i teaterproducenternes begrundelse for at kåre Vejleegnens Teaterforening som Årets Turnéteaterarrangør 2014.
356489_03_roed_hvid_kanin
 

Teater V med sæsonens gulerod – den præmie, vi giver videre til modige abonnenter, som køber smalt. Teaterforeningen vælger skuespilleren, som kun må spille forestillingen én gang. Vi valgte Jacob Morild!

RØD KANIN HVID KANIN

Vejle Musikteater, mandag den 21. september kl. 19.30

Læs mere om forestillingen her

OBS IKKE I SALG – Læs mere om TEATER FOR DE MODIGE her

 
356489_04_riteofspring
 

Reumertvinderen som Årets Danseforestilling 2014. Syv internationale, mandlige dansere fra Granhøj Dans til Stravinskys ”Le Sacre du Printemps”.

RITE OF SPRING – EXTENDED

Vejle Musikteater, tirsdag den 22. september kl. 19.30

Se trailer, læs mere og køb billet her

 
356489_05_Den_sidste_Turist
 

NY CHANCE – GRIB DEN

Oplev Café Livas publikums- og anmelderroste Lulu Ziegler-kabaret med vidunderlige Bodil Jørgensen.

DEN SIDSTE TURIST

Vejle Musikteater, mandag den 28. september kl. 19.30

Læs mere og køb billet her

 
356489_07_jeg-er-rig
 

NYHED: FORESTILLING I GIVE

I samarbejde med Brugerforeningen HUSET præsenterer vi i Gives nyombyggede kulturhus Teater Guld’s absurde farce om skilsmisse og uagtsomt manddrab.

JEG ER RIG

HUSET, Give, lørdag den 3. oktober kl. 19.30

Se trailer, læs mere og køb billet her

 

SKOLER/UNGDOMSUDDANNELSER

Mange undervisere udnytter allerede, at teaterforeningens professionelle turnéforestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og til en del af dem er der udarbejdet undervisningsmateriale. Brug hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse. Vil du være din skoles kontaktperson til os, så send en kort mail på kontakt@vejleegnensteaterforening.dk.


MEDARBEJDERGRUPPER OG FIRMAGAVER

Teateroplevelser er gode at være sammen om - og den perfekte julegave! Det er nu også nemt at købe online med grupperabat (20% ved mindst 20 billetter pr. forestilling). Giv din chef eller medarbejderforening et tip og kontakt os, hvis I er rigtig mange – eller skal bruge mange gavekort. 


3.600 FØLGER OS PÅ FACEBOOK – GØR DU?
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Vi er vilde med, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her

HVAD SYNES DU OM DET NYE SÆSONPROGRAM I KALENDERFORMAT

Brug meget gerne 5 minutter på at sende os et par linjer med kritik eller ros. Skriv til os på facebook eller
kontakt@vejleegnensteaterforening.dk. Har du ikke set sæsonprogrammet endnu, så hent det i Musikteatret, på biblioteket, hos VisitVejle og mange andre steder.

Med venlig hilsen
Vejleegnens Teaterforening

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev