Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

DDT-2-THE-ROARING-TWENTIES (Small)


ROARING TWENTIES – EN BOBLENDE OG AKTUEL DOBBELTFORESTILLING
INSPIRERET AF VERDENS TILSTAND OG DE NYE BRØLENDE 20’ERE


Danmarks førende moderne danseteater - Dansk Danseteater – der består af 10 håndplukkede dansere fra hele verden, kommer til Vejle på onsdag den 22. marts med forestillingen ROARING TWENTIES.

ROARING TWENTIES er en dobbeltforestilling bestående af to individuelle værker med stærk synergi skabt eksklusivt til Dansk Danseteater af henholdsvis den svenske koreograf Pontus Lidberg samt den norske koreograf Ina Christel Johannessen.

Forestillingen er inspireret af verdens tilstand og de nye brølende 20’ere. De to nordiske koreografer har taget udgangspunkt i en post-pandemisk virkelighed præget af klimakrise, ressourceknaphed og et politisk polariseret samfund.

ROARING TWENTIES blev taget godt imod af pressen i forbindelse med premieren og de 10 efterfølgende forestillinger på Takkelloftet i Operaen i København. Nu gælder det turneen rundt i landet til 21 byer.


DE BEDSTE LEDIGE PLADSER TIL LAVESTE BILLETPRIS

– spar 150-180 kr. på X-billetter
Til ROARING TWENTIES er der enhedspriser i hele store sal. X-pladser til normal løssalgspris 385 kr. koster nu kun 205 kr. – ja, hvis du er eller bliver medlem, endda kun 145 kr.

Læs mere, se trailer, køb billetter og reserver gratis billet til introduktion lige her

 

Allerede i morgen, lørdag eftermiddag, er der ledige billetter til en herlig forestilling om manderoller – her får I alle de sidste forestillinger i denne sæson:

Noget om antihelte (Small)

 

5-stjerner
”…en skøn mandesagsforestilling… And the struggle is real! Kampen for kvinders ret og rimelige muligheder har efterladt manderollen i en kasse med glemte sager. Og det er ikke kun mændene, men også kvinderne, der nu skal lære sin nye rolle at kende."

(Morten Hede)

Læs mere og køb billetter her 

5-stjerner

"Det var en magisk aften med skøn dans."

(Kulturtid)

"Yderst underholdende verdenspremiere." 

(Danstidningen)

BEDSTE LEDIGE PLADSER

Spar op til 150-180 kr.

Løssalg 205 kr. Medlem 145 kr.

Unge og studerende 85 kr.
Læs mere og køb billetter her


 

Roaring Twenties (Small)

 

Cosi fan Tutte (Small)

 

6-stjerner

Med et ungt sangerhold fra talentmassen i Den Kongelige Operas egne rækker får du den fineste kvalitet og de flotteste stemmer

(Out & About)

Tilskuere, der ikke bryder sig om moderne, aktualiserende iscenesættelser, kan trygt løse billet, for det er en på mange måder helt traditionel opførelse uden aktuelle dagsordenspunkter (Kulturkapellet)

Læs mere og køb billetter her

(Arrangør: Vejle Musikteater)

 

”Hylende morsomt…Jeg sad flere gange under forestillingen og enten modtog albueskub i siden fra min kæreste eller selv nøkkede indforstået til ham.”

(Den 4. Væg)

Læs mere og køb billetter her 

Hvis jeg bliver voksen (Small)

 

De tre musketerer (Small)

 

6-stjerner

”Sådan noget kan lokke folk i teatret: Tre dygtige sangere udstyret med et humoristisk talent og en tur i rutsjebanen, så det næsten kilder i maven. Og så har det ikke en dyt med rigtig opera at gøre”
(Flensborg Avis)

BEDSTE LEDIGE PLADSER

Spar op til 150-180 kr

Løssalg 205 kr. Medlem 145 kr.

Unge og studerende 85 kr.
Læs mere og køb billetter her

 

4900 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til.  Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

Med venlig hilsen

Vi ses i teatret


logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev