Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

romeo_juliet_1100x680


Vejle Musikteater er arrangør af denne spændende danseoplevelse, som vi med glæde videregiver et rigtig godt tilbud på. Denne gang skulle linket være det rigtige..


Særtilbud til alle nyhedsbrevmodtagere

Du får NU 30 % i rabat på unik Romeo & Julie-ballet i verdensklasse

Det portugisiske stjernekompagni Quorum Balletten, et af Europas bedste kompagnier, gæster Vejle Musikteater med alletiders tragiske kærlighedshistorie, Romeo & Julie, den 21. november 2020.

Få rabatten her, tryk blot på dette link: 
https://www.vejlemusikteater.dk/program/romeo-og-julie/#redeemcampaign/romeojulie30

Koreografen Daniel Cardoso giver kærlighedstragedien Romeo og Julie et moderne strejf med sin nyfortolkning af balletklassikeren.

Shakespeares romantiske tragedie Romeo og Julie bringer os ind i en verden af ægte lidenskabelig kærlighed, som intet eller ingen kan ødelægge. Den slags kærlighed, der gør blind. Den slags kærlighed, som er så stærk, at den ikke kan overvindes. End ikke af døden.

Moderne fortolkning af klassisk kærlighedshistorie

Hvordan kan denne klassiske historie overføres til nutiden? Fragtet til en tid, hvor egocentricitet, egoisme og selvtillid er hovedfokus i vores liv?

Romeo og Julie er anerkendt verden over som den måske fineste af alle kærlighedshistorier. Sammen med Sergei Prokofievs musik rejser Daniel Cardosos koreografi spørgsmål om det, som er det mest dyrebare i vores liv, og som vi ofte glemmer.. Kærligheden.

Der danses til båndet musik.

Vi ses i teatret

Med venlig hilsen

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev