Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Topvisual2022


ALLE ER VELKOMNE. DET ER GRATIS. DER ER KÆRLIGHED TIL ALLE!


De fylder Ørstedsparken i København hver aften for tiden. De tog Skyttehushaven med storm i 2019 og 2021. Det er med stor stolthed, vi sammen med Vejle Kommunes Idræts- og Kulturudvalg kan byde SHAKES velkommen og invitere alle til gratis teaterfest i den smukke have. Kom i god tid, tag madkurv og tæppe med og oplev en uhøjtidelig udgave af Shakespeares:

The Comedy of HAMLET

Onsdag den 29. juni kl. 18.30 (men kom i god tid)

Fortæl vidt og bredt, at Shakespeares mest berømte superstar lander i Skyttehushaven. Selveste HAMLET, som du med garanti ALDRIG har oplevet den!

SHAKES er et kollektiv af kunstnere, der ønsker at gøre Shakespeare folkelig, tilgængelig for alle og få ham ud af teaterstøvet og ned på gadeplan.

Mottoet er Shakespeare til Folket. SHAKES har i år samlet sit hidtil yngste hold, og de kaster sig ud i et rent flamboyant SHAKES attack, uden livrem, corona nyfødte, unge, smækre og frygtløse.

Læs mere her 

 

Anm jp 1-1

 

Med Shakes i Skyttehushaven er TeaterVejles sidste arrangement i denne sæson. Fra september er 38 nye teateroplevelser klar, og trods et flot forsalg på 8.000 billetter, er der stadig ledige pladser til alle.

SE ALLE TEATEROPLEVELSER I SÆSON 21/22 PÅ TEATERVEJLE.DK 


 
00 Generalforsamling 

Velkommen til generalforsamling og teateroplevelse onsdag den 24. august kl. 19.30

Med Caspar Phillipson, som under Coronakrisen har taget publikum med storm med sin helt ny varietévariant med sort humor, syret satire og kvikke sange og bemærkninger.

Alle er velkomne! Det er gratis! 

BOLERO – EXTENDED

4. oktober 2022 kl. 19.00

Arrangør: Vejle Musikteater

Gik du glip af den fascinerende danseforestilling af prisvindende Palle Granhøj i maj 2021? Eller må du bare se den igen? 17 udøvende kunstnere. Koreografi og musik udvikler sig, først som ren rytme, så cellosolo og til sidst gennemspilles hele værket af 8 cellister.

Læs mere her 

 

Bolero - foto


 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at TeaterVejles forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.

Billetpris under 25 år og studerende fra 85 kr. til langt de fleste forestillinger. Nu inkl. gratis garderobe.


4.900 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her


HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…

…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

FØLG OS OGSÅ PÅ INSTAGRAM: UNGTTEATERVEJLE

Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig det videre til familiens og andre unge.

Vil du være frivillig i initiativgruppen? Send en mail til info@ungtteatervejle.dk.

Med venlig hilsen og ønsket om en god sommer


logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev