Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

top_nyhedsbrev_16042021


TEATERVEJLE.DK KLAR OG NYT SÆSONPROGRAM 21/22 PÅ VEJ
3.400 sæsonprogrammer er på vej i postkasserne. Kan du ikke vente, kan du allerede nu på TEATERVEJLE.DK se alle 42 teateroplevelser, ja 44, hvis vi tæller de to gratis med: Den 22. juni gentager vi succesen fra 2019 ”Med Shakes i Skyttehushaven”, og den 25. august kan du opleve Anders Ahnfelt-Rønne i Scherfigs ”Det Forsømte Forår”, som er det kulturelle indslag efter generalforsamlingen.

SALGSSTART MANDAG DEN 3. MAJ KL. 9.00
Trods begrundet usikkerhed lå salgsstarten i 2020 kun ca. 20% lavere end normalt, og med alle de billetter, vi har måttet refundere i foråret, forventer vi også i år travlhed den første dag. Køb online på TEATERVEJLE.DK, hvor du selv vælger favoritpladserne. Musikteatret taster modtagne bestillingsskemaer samme dag fra kl. 9.00.

Bemærk to nyheder:

MEDLEMSPRIS FRA KUN TRE FORESTILLINGER!
Fra sæson 21/22 kan alle nøjes med tre i stedet for som hidtil fire forestillinger for at kunne købe billetter til medlemspris og spare 60-90 kr. pr. billet. Generalforsamlingen i august 2020 godkendte denne ændring, som sker for at gøre billetkøbet så enkelt og overskueligt som muligt. Men køb nu hellere et par forestillinger mere, end én færre.

GARDEROBE NU MED I PRISEN!
Garderobe har hidtil været et tilbud til 20 kr. Efter aftale med Vejle Musikteater har både de og vi fra næste sæson forhøjet alle billetpriser med 10 kr. Til gengæld er det gratis at få sit tøj opbevaret trygt. Årsagen er, at overtøj under stolene forhindrer effektiv ventilation og jævn opvarmning af hele teaterrummet. Vi skal derfor kraftigt opfordre til IKKE at tage overtøj med ind i teatersalene og minde om, at selv om køen nok bliver en anelse længere efter forestillingen, er det god teaterstil at afvente hele bifaldet, før man forlader sin plads.

UDSATTE OPLEVELSER I MAJ OG JUNI
Hvis vi forstår morgenens udmeldinger rigtigt, bliver det frem til 11. juni kun hhv. 25 og 50, der må gå i teatret samtidig. Vi har svært ved at se de udsatte forestillinger gennemført for så få, men afventer det samlede overblik, før vi kan melde endeligt ud.

SÆSONPRÆSENTATION ONSDAG DEN 25. AUGUST KL. 16.00-17.30
I år med hele seks producenter, heraf to nye, som selv præsenterer deres forestillinger. Husk at reservere gratis billet. Læs mere her 

4700 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN...
...gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

https://www.instagram.com/ungtteatervejle/
Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig også det videre til familiens og andre unge.

Nøj, hvor vi glæder os til at se dig til en spændende ny teatersæson.

Med venlig hilsen

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

Igen i år måtte vi pakke sæsonprogrammerne #sammenhverforsig

Pakkefoto2021

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev