Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

DT300 - logobillede


ASTA allerede i aften, DEN POETISKE RAPTUS på tirsdag, PINOCCHIO på fredag, kabaret, opera og teaterkoncert i oktober, ja faktisk hele sæsonen!


I dag, den 23. september 2022, er det 300 år siden, der første gang blev spillet teater på dansk. I TeaterVejle markerer vi det gennem hele sæsonen. Der er forestilling i aften, og ikke mindst Folketeatrets Holbergforestilling på tirsdag er produceret i anledning af det spektakulære jubilæum.

DR har, også i anledning af Dansk Teater 300 år, produceret fire spændende afsnit om dansk teater i serien TEATERBLOD. Læs mere og se afsnittet om Holberg lige her


03
 

”Nanna Cecilie Bang brager igennem med nærvær og fandenivoldskhed” (iscene.dk)

ASTA – DEN STUMME VERDENSSTJERNE

Teatergrad/Det Flydende Teater
Vejle Musikteater, fredag den 23. september kl. 19.30
Læs mere og køb billetter her

 
04
 

”Det har supergode navne, det er vanvittigt underholdende…” ”…en forrygende, fantastisk teatertekst…”…og ikke mindst – kære Vejle – en masse uddrag af forskellige Holbergstykker…”

(Teaterchef Kasper Wilton om forestillingen af Ernst Bruun Olsen, som i øvrigt også står bag fx ”Teenagerlove” og ”Postbudet fra Arles”) 

DEN POETISKE RAPTUS
Folketeatret

Vejle Musikteater, tirsdag den 27. september kl. 19.30

Læs mere og køb billetter her 

 
05
 

"...det er lige til at blive rundtosset af Alex Byrnes veloplagte iscenesættelse ...en gysende og poetisk rejse med en fars betingelsesløse kærlighed som kompas" (Teateravisen)

PINOCCHIO
Teater Patrasket
Xeneriet, Spinderihallerne, fredag den 30. september kl. 18.00

Læs mere og køb billetter her 

 
06
 

Endnu en skøn solokabaret med dramatiker, satiriker, instruktør og skuespiller Jacob Morild – og for første gang i Skyttehuset. Torsdag er for længst udsolgt, men der er stadig plads fredag. Lækker teaterplatte er med i prisen.

HALLØJ
Café Liva

Restaurant Skyttehuset fredag den 7. oktober kl. 18.00

Læs mere og køb billetter her 

 
07
 

Den Jyske Operas femte opera i ”Den Danske Serie” – denne gang som dobbeltopera med Leoncavallos ”Bajadser”.

LA VENDETTA / I PAGLIACCI (BAJADSER)

Den Jyske Opera & Sønderjyllands Symfoniorkester
Vejle Musikteater, tirsdag den 11. oktober kl. 19.30

Læs mere, også om gratis introduktioner, og køb billetter her 

 
08_8
 

”I forestillingen vil jeg sammen med Mathias Groves seksmandsorkester tegne et kærligt og sandt portræt af Grethe Ingmann” (Trine Pallesen)

TA’ MIG SOM JEG ER
Sjællands Teater og Jangmarks Agentur

Vejle Musikteater, søndag den 30. oktober kl. 16.00

Læs mere og køb billetter her 

 

GENERALFORSAMLING 2022

I modsætning til i 20/21 ramte pandemiens aflysninger og udsættelser i 21/22 desværre primært overskudsgivende forestillinger med et pænt underskud til følge. Heldigvis er billetsalget for sæson 22/23 allerede på 80% af det budgetterede.

Bestyrelsen fortsætter uændret, men vi har nu igen to suppleanter, idet vi kan byde velkommen til Louise Nissen, som kort præsenterer sig selv:

Louise Nissen foto

Jeg hedder Louise Nissen og bor i Vejle med min mand Jeppe og vores datter Selma på 18 år.

Til dagligt arbejder jeg med teater som underviser i Dramatik på Rosborg Gymnasium & HF og i Vejle Musik & Kulturskole og har en kunstnerisk baggrund som performanceskuespiller – for mange år tilbage, da Catabile2 havde School of Stage Arts.

Jeg ser frem til bestyrelsesarbejdet i TeaterVejle og vil have særligt fokus på, hvordan flere børn og unge kunne få lyst til at gå i teatret. 


SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at TeaterVejles forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.


Billetpris under 25 år og studerende fra 85 kr. til langt de fleste forestillinger. Nu inkl. gratis garderobe.


Vi ses i teatret

Med venlig hilsen

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev