Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Topgrafik


LÆSER DU KUN ET NYHEDSBREV I DAG, SÅ

…må det meget gerne være dette!

SALGSSTART MANDAG DEN 6. MAJ KL. 9.00
Hvis du er klar til at købe billetter til sæson 24/25, når salget starter på mandag, får du her nogle vigtige informationer. Vi vil så gerne sikre, at alle får en god købsoplevelse, selv om der er pres på, når måske endnu en gang halvdelen af sæsonens billetsalg sker på få timer.


FØLG MED PÅ FACEBOOKSIDEN
Hele mandagen vil vi løbende med opslag holde jer opdateret, hvis ekstra forestillinger kommer i salg, balkoner åbnes osv,, så følg gerne med der. Vælg "se først" eller "få notifikation", så du får det hele med.

Er det første gang, du køber online hos os, eller er du lidt usikker på, hvordan det helt præcist foregår, er det oplagt at læse SÅ NEMT KØBER DU BILLETTER 


Du kan stadig nå at aflevere bestillingsskemaet i stedet. Brug det midt i det trykte sæsonprogram eller DOWNLOAD DET HER 

Hvor var det fantastisk igen at se mere end 500 til sæsonpræsentation i søndags – en kæmpetak for interessen – den største i mindst 10 år. Minsandten om ikke der igen blev plads til en større omtale i Vejle Amts Folkeblad, endda læsbar for alle. Fik du ikke læst Lars Ringholms flotte artikel, KAN DU LÆSE DEN LIGE HER 

 

1. RETTIDIG OMHU – UDSOLGTE FORESTILLINGER

Vi har to ekstraforestillinger på hånden, men på grund af helt ekstraordinær forhåndsinteresse også for andre titler, vil vi op til denne salgsstart komme med… 

Skærmbillede 2024-05-03 102307


DE URØRLIGE den 2. december 2024
Vi kan tage fejl, men med imponerende 3.200 interesserede på Facebook-begivenheden er vi forberedt på, at DE URØRLIGE den 2. december kan blive helt udsolgt i løbet af første salgsdag. Folketeatret er ved at undersøge, om de kan komme forbi Vejle med den igen søndag den 8. december, men vi afventer endelig bekræftelse og har derfor forberedt en venteliste.

 Alle på ventelisten får direkte besked og et par dages forspring, hvis den 8. december kommer i salg.

De Urørlige


PÅ LOFTET SIDDER KRISEN den 12. december 2024
Café Livas kabareter er to sæsoner i træk blevet udsolgt allerede om formiddagen på første salgsdag. Derfor har vi option på en forestilling dagen efter, fredag den 13. december kl. 19.30. Den kommer kun i salg, hvis den 12. er tæt på udsolgt, men det er smart på forhånd at have tjekket begge datoer i kalenderen evt. også med dem, du køber billetter sammen med.

RONJA RØVERDATTER den 16. januar 2025
På samme måde har vi her en ekstra RONJA RØVERDATTER på hånden dagen efter, fredag den 17. januar, også kl. 18.00. Den kommer også kun i salg, hvis torsdagen er meget tæt på udsolgt.

 

2. RESERVER GRATIS BILLET OGSÅ TIL GENERALFORSAMLING OG KORTE INTROER

Hidtil har der ikke været krav om billet til generalforsamling og de korte operaintroduktioner kl. 19.00, men Musikteatret har bedt os om at ændre praksis, så husk at reservere gratis billet.

Introduktioner

 

3. HUSK SELV AT VÆLGE ”KØB 4 BETAL 3-PRIS”, HVIS DU KØBER ALLE FIRE I OPERAPAKKEN

Køb 4 betal 3-pris giver dig 25% rabat – ovenikøbet på medlemspriserne, men husk selv at vælge den rigtige pris, når du lægger dine billetter i kurven. 

LÆS MERE OM OPERAPAKKEN HER

Operapakken

 

4. ÆNDRET SPILLETIDSPUNKT FOR SIGURDS JUL

Bemærk, at spilletidspunkt for SIGURDS JUL søndag den 8. december er ændret fra kl. 16.00 til kl. 13.00. Det sker for – hvis vi er heldige – at få plads til den ekstra forestilling med DE URØRLIGE.

Sigurds Jul

 

BESTIL EVT. NEM SPISNING SAMTIDIG MED BILLETKØBET


Nem Spisning


Der kan komme flere til, men i første omgang tilbyder Vejle Musikteater Nem Spisning i forbindelse med disse forestillinger:

LOVE ME KENTER, MADAMA BUTTERFLY, I TILFÆLDE AF, DE URØRLIGE, BODILS JUL og JULESANG & MESSINGKLANG, NYTÅRSGALLA, KOMETEN OG LILLEBROR, NIKOLAJ HÜBBES BALLET DE LUXE, KONG LEAR, HMS PINAFORE, LEANING TREE, EKS, DET ARKTISKE TOPMØDE og FÊTE GALANTE


LÆS MERE HER

 

TEATERSOLISTERNE – NYE FORESTILLINGER


Teatersolister


Går du selv, eller kender du nogen, som går i teatret alene, eller som går sjældnere eller aldrig i teatret, fordi det er hyggeligere at være flere, og har du lyst til at mødes til en lille snak bagefter, så er Teatersolisterne svaret. Efter nogle af forestillingerne samles vi i Musikteatret ved baren i nichen over for hovedindgangen og følges ad derfra, fx til Paladspassagens vinbar.


Hvis du har lyst til at købe billetter helt eller delvis efter den mulighed, har vi i efteråret 2024 foreløbig valgt disse fire forestillinger:

LOVE ME KENTER onsdag den 25. september
MADAMA BUTTERFLY onsdag den 9. oktober
BODILS JUL mandag den 9. december og

JULESANG & MESSINGKLANG, lørdag den 14. december

Send en kort mail til kontakt@teatervejle.dk, hvis idéen har din interesse. Så skriver vi direkte til dig i god tid før kommende arrangementer.

 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER
En teatertur er en god fælles oplevelse, og også i sæson 24/25 har TeaterVejle mange forestillinger på programmet, der egner sig som højdepunkter i forløb fx om klima, diversitet, selvværd, angst, demokrati og meget mere.

Det er 10 år siden, Folketeatret sidst var forbi med Astrid Lindgren og Sebastians vidunderlige RONJA RØVERDATTER (fra 6 år) om kærlighed, mod, venskab og fjendskab. Fra 7 år er der en herlig nycirkusforestilling med bl.a. Søren Hauch-Fausbøll, og fra 8 år er DATA DATA 1.0 – COMPUTERENS HISTORIE en genial skoleforestilling.


17 forestillinger har fået et ”UngtTeaterVejle anbefaler”. De er udvalgt af vores unge-taskforce som særligt interessante for et ungt publikum. HOTspot i Spinderihallerne (I skoletiden) er et publikumsinvolverende udstillingsformat. For udskoling og ungdomsuddannelser belyser MIN SIDSTE ØL den danske alhoholkultur på en ”relaterbar, forståelig og menneskelig måde”.


Billetpris under 25 år og studerende fra 85 kr. til langt de fleste forestillinger, ja, til HOTspot er prisen endda helt nede på 45 kr. pr. billet.


HOTspot-nyhedsbrev

 

IGEN GRATIS SHAKESPEARE PÅ SPEED I SKYTTEHUSHAVEN

SHAKES er et visuelt og musikalsk stærkt udendørsteater med smukke sange, modige trin og cykelkrigsvogne med store historiske fashionkostumer fremstillet af emballage og andre lækre genbrugsmaterialer.


I 2023 blæste kultensemblet SHAKES et rekordpublikum på 350 helt omkuld

med endnu en af deres – ja, vilde – Shakespearefortolkninger.

TROILUS & CRESSIDA er årets titel, men det plejer ikke at begrænse udfoldelserne.

Stort kryds i kalenderen. Alle er velkomne! Det er gratis! Der er kærlighed til alle!

Læs mere om Shakes her

 

Shakes

 

Generalforsamling

 

Velkommen til generalforsamling og teateroplevelse onsdag den 28. august kl. 19.30


Årets kunstneriske indslag er AT DELE ET LIV – en skøn lille komedie om os alle sammen med Mette Rønne og Søren Ruby.

Alle er velkomne! Det er gratis – men HUSK AT RESERVERE BILLET!

LÆS MERE HER

 

5.200 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Vælg ”se først” og ”få notifikation”, ellers får du kun vist en brøkdel af opslagene. 

Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…

…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til. 

Med venlig hilsen og på gensyn i teatret

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev