Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Dracula_plakat_landskab-scaled


Har du set vores julekalender på Facebook med chance for de næste to søndage at blive den heldige, der får to billetter til din yndlingsforestilling? Læs mere nederst i nyhedsbrevet.

ÅRETS JULEGAVEIDÉ
fra TeaterVejle er et tilbud, du ikke kan afslå: ”Køb den – eller bliv bidt” skriver Figaros selv om JULEGAVEN TIL DIG SELV OG DEM, DU VIL GRINE SAMMEN MED!

Figaros format med fremragende sang og kvalitetskomik trak pænt fulde huse til både ”Elverhøj – men tonen er lav” og ”Mestersangerne på Møllegården”. Det fortjener DRACULA virkelig også, så vi er i det vildeste gavehumør og tilbyder nu:

BEDSTE LEDIGE PLADSER TIL LAVESTE MEDLEMSPRIS: 145 KR.

Det er under halv pris for X-pladser, som der stadig er en del af.


 
32
 

DRACULA
Figaros' og Den Ny Operas opdaterede udgave, tilsat kendte hits fra opera, operette og musical og krydret med masser af komik
Vejle Musikteater, torsdag den 3. marts 2021 kl. 19.30

Læs mere, se trailer og køb billet her


 

EKSTRA JULEÅBENT

Vejle Musikteaters fysiske billetsalg er nu åbent hver fredag fra kl. 15-18 og fra kl. 18 på forestillingsdage. Frem til torsdag den 23. december er billetsalget også åbent onsdag og torsdag fra kl. 15-18.

Se alle TeaterVejles oplevelser i resten af sæsonen på TEATERVEJLE.DK


 

KØB GAVEKORTET ONLINE

Vidste du, at det kun koster 200 kr. at sparke en ung ud af sofaen eller gamerstolen helt op til 15 aftener? UngtTeaterVejles sæsonkort koster 200 kr. – og giver lige nu adgang til at købe billet for 25 kr. til 15 teateroplevelser i resten af sæsonen. Læs mere længere nede i nyhedsbrevet.

Gavekort på fx 200 kr. (ja lige fra 100 til 5.000 kr.) kan købes lige her.


 

Julesang og Messingklang


Vi bliver mindst 550 på søndag, og krydser alt, hvad der kan krydses!


Men kom i god tid og husk at have coronapasset helt klar ved indgangen sammen med billetten. Lad os i øvrigt passe godt på hinanden ved at holde god afstand både på vej ind, i garderoben og på vej ud.

Vejle Musikteater, Store Sal


Læs mere og køb billetter her

Løssalg fra 255 kr., medlem fra 195 kr., <25 år og studerende fra 135 kr.


 

Nytårskoncert


700 har nu sikret sig en oplevelse med klassiske ørehængere, smægtende wienervalse og festlig sang af de to solister, sopranen Brit-Tone Müllertz og tenoren Jacques le Roux

Vejle Musikteater, Store Sal

Læs mere og køb billetter her

Løssalg fra 300 kr., medlem fra 240 kr., <25 år og studerende fra 180 kr.


 
Sæsonkort visual
 

SÆSONKORT FOR UNGE: 200 KR. + 25 KR. PR. BILLET

Hvis du ikke selv er under 25 år eller studerende, håber vi meget, du vil fortælle familiens og venners unge eller din klasse, at UngtTeaterVejle igen er klar med sæsonkort for unge. Er du mellem 15 og 24 år eller studerende, kan du nu for kun 200 kr. + 25 kr. pr. billet få helt op til nu 15 teateroplevelser i sæson 21/22.

Læs mere og køb sæsonkort her

 

4800 FØLGER OS PÅ FACEBOOK
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her


Kalendervisual


HAR DU SET VORES JULEKALENDER PÅ FACEBOOK?
Du har stadig to chancer på søndag og 2. juledag for at blive den heldige, der får frit valg af to fribilletter til din yndlingsforestilling. Det kræver blot, at du synes om og kommenterer et eller flere af ugens kalenderopslag.


JO FLERE OPSLAG, DU KOMMENTERER, JO FLERE CHANCER
Husk at gå helt ind på siden (https://www.facebook.com/teatervejle), så du kan se og kommentere alle ugens kalenderopslag. Vidste du, at det kun er hvert tiende eller tyvende af vores opslag, der bliver vist på din tidslinje? Langt de fleste ser du kun, hvis du går ind på selve siden. Hvis du følger TeaterVejle med vilje, kan du klikke på ”følgeindstillinger” og vælge både ”favorit” og ”få notifikationer”.


HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.


Med venlig hilsen og ønsket om en rigtig glædelig jul og godt nytår
Vi ses i teatret

Med venlig hilsen 

logo_new

Vejleegnens Teaterforening

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev