Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

top_nyhedsbrev_16042021


6 CHANCER FOR EN TEATEROPLEVELSE INDEN SOMMERFERIEN – FØRSTE GANG I AFTEN!

Med genåbningen af teatrene gennemføres de tre udsatte danseoplevelser, ”Bolero – Extended” (med 9 dansere og 8 cellister på scenen) allerede i aften og ”Ocean of our Motion” og ”Sirene” hhv. den 3. og den 10. juni. Der er få ledige billetter til alle tre.

Der er også enkelte ledige billetter til udsatte ”Taxa-Gult” og ”Farinelli” – til sidstnævnte fik vi så mange frivillige ”afbud”, at der efter ombooking af salen med Coronaafstand, bliver sat nogle få pladser i salg igen.

Husk, der indtil videre kræves Coronapas/negativ test (<72 timer).

Den sjette chance er MED SHAKES I SKYTTEHUSHAVEN den 22. juni – gratis teater for alle.

Læs mere på TEATERVEJLE.DK

4312345_VET_collage1


7.500 BILLETTER SOLGT TIL SÆSON 21/22 – ENDNU LEDIGE BILLETTER TIL ALLE 42

Der var nerver på mandag morgen, da 400 morgenfriske blev mødt af en hjemmeside, der var nede.

Kl. 8.59 var der sat ekstra server på, og med 1.000 solgte kl. 9.15 og 2.000 kl. 9.25 tyder alt heldigvis på, at det hele fungerede.

Også alle modtagne bestillingsskemaer blev tastet mandag, og dagen sluttede med et salg på godt 6.000, lidt flere end i fjor, herligt. Med yderligere 1.500, så vi tirsdag rundede 7.500, er vi både lettede og glade.

Tættest på udsolgt er Det Flydende Teaters ”Valkyriens Kamp” med nu kun 20 ledige og Randers Teaters Reumertnominerede ”Viva Las Vegas” med masser af Elvissange og 40 billetter tilbage. Café Livas Benny Andersen-kabaret blev første udsolgte, men ekstraforestillingen samme aften er der stadig god plads til.


HER ER DE FORELØBIG MEST POPULÆRE TITLER I SÆSON 21/22:
626                Greven af Luxembourg

604                Aida

579                2 på Tur

460                Gengangere

419                Bedrag

416                Julesang & Messingklang

379                Nytårskoncert

368                O Happy Day

306                Cosí fan Tutte

262                Maddiker


DET TRYKTE SÆSONPROGRAM

Det har været en stor udfordring i år at få adgang til at lægge programmerne til afhentning, men nu er de i hvert fald på alle Vejle Kommunes biblioteker, på Musikteatret og i Bog og Idé på Rådhustorvet i Vejle (her skal du blot spørge efter dem). Har du kendskab til steder, hvor det ville være naturligt at kunne hente et sæsonprogram, må du meget gerne sende et tip til kontakt@teatervejle.dk.

SÆSONPRÆSENTATION ONSDAG DEN 25. AUGUST KL. 16.00-17.30
Glæd jer til at møde TEATERCHEFER, TURNÉLEDERE, SKUESPILLERE OG SANGERE FRA HELE SEKS AF VORES PRODUCENTER: Randers Teater, Kulturmarkt, Figaros, Den Jyske Opera, Folketeatret og Det Kongelige Teater. Læs mere og husk at reservere gratis billet her 


SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.

4700 FØLGER OS PÅ FACEBOOK
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

FØLG OS OGSÅ PÅ INSTAGRAM: UNGTTEATERVEJLE 
Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig det videre til familiens og andre unge.

Vil du være frivillig i initiativgruppen? Send en mail til info@ungtteatervejle.dk.


Vi glæder os til at se dig til en spændende ny teatersæson.


Med venlig hilsen

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev