Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

I har gjort det igen. Vist os og jer selv den unikke tillid på de første få dage at sikre jer mere end 8.000 teateroplevelser fra september til april. Imponerende – og livsbekræftende, tak! Tak også til Musikteatret – igen i år blev alle bestillingsskemaer, der var inde om morgenen, inddateret mandag. Hvis du har brugt skemaet, så husk tålmodighed med at modtage billetterne - det bliver sidst i maj, før alle er printet og sendt.

4XOpera_Side_3

GODE LEDIGE PLADSER TIL ALLE 37
Med en usædvanlig jævn fordeling af billetterne er der vitterlig endnu gode ledige pladser til alle 37 forestillinger. Hvis påskens varme vejr løb med opmærksomheden, hvorfor så ikke bruge en kølig weekend til nu at vælge de mindst 4 (pensionister 3) forestillinger, der sikrer:

 • At du får billet (og kommer i teatret:)
 • At du får de bedste pladser
 • At du sparer 60-90 kr. pr. billet
 • At du når som helst kan købe flere forestillinger med rabat

HER ER DE FORELØBIG MEST POPULÆRE TITLER I SÆSON 19/20:

 1. Cosi fan tutte 
 2. Skatteøen (2 forestillinger)
 3. Eugen Onegin
 4. Så længe mit hjerte slår
 5. Julesang og Messingklang
 6. 2 på tur 
 7. Bortførelsen fra Seraillet 
 8. Nytårskoncert 
 9. Adressaten Ubekendt 
 10. RYG - En sørgmunter cabaret 
 11. Svejk i Anden Verdenskrig
 12. Elverhøj - men tonen er lav

FLERE PLADSER I SALG – OPERAPAKKEN HITTER IGEN
Giro 413-musicalen SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR har solgt så godt, at 1. balkon allerede er åbnet, og til COSI FAN TUTTE er også 2. balkon nu i salg. Alle 4 operaoplevelser følges pænt ad, og der er allerede nu solgt 235 operapakker, 10 flere end i hele sidste sæson. 


SKOLLER HOLDER!
Vi var nok lidt overforsigtige, da vi lagde ud med Café Livas og Eddie Skollers NOSTALGI ER IKKE HVAD DET HAR VÆRET på scenen. I hvert fald var der allerede en halv time efter salgsstarten kun enkeltpladser ledige, men Musikteatret flyttede den lynhurtigt i selve salen, så der igen var og stadig er masser af plads.


Når en forestilling ændres den vej, er det så snedigt, at de købte billetter inkl. række og pladsnummer bare flytter med. Desværre kan unummererede pladser ikke helt undgås, når vi en sjælden gang er nødt til at flytte den anden vej, men vi gør alt, hvad vi kan for at minimere brugen.

Se hele sæson 19/20 og læs, hvor nemt det er at købe billet på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK. Her blot et par udvalgte blandt de mest populære:

  TJAJKOVSKIJ OG TO GANGE MOZART + JULESANG & MESSINGKLANG Aalborg og to gange Sønderjyllands Symfoniorkestre plus Den Jyske Operas Kor og Prinsens Musikkorps. Fire store operaoplevelser igen. Ja, faktisk er der i sæson 19/20 hele fem, men bemærk, at DON JUAN med 6 unge operasangere og en pianist ikke indgår i operapakken. Billetpris fra 195,-/135,-.
Læs alt om Operapakkens "Køb 4 betal 3" her
 
07
 

SVEJK I ANDEN VERDENSKRIG
Teatret Møllens 40-års jubilæumsgave til skuespiller Ole Sørensen. Bertolt Brechts vidunderlige historie om soldaten Svejk, Josef, verdenslitteraturens oversete helt.

Vejle Musikteater, tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 19.30
Læs mere her

 
 

SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR
Folketeatrets Giro 413-musical med kendte og elskede sange fortalt i en humoristisk kærlighedshistorie om knuste hjerter og brækkede ben. Odense Teaters udgave blev Reumertnomineret i 2018 som bedste musical.

Vejle Musikteater, tirsdag den 26. november 2019 kl. 19.30
Læs mere her

 
 

SKATTEØEN
Folketeatrets store nyopsætning med 16 medvirkende. Den ultimative familieoplevelse til tonerne af Sebastians udødelige musik, Ostesangen, Hispaniola og alle de andre.

Vejle Musikteater
Onsdag den 26. og torsdag den 27. februar 2020 kl. 18.00.
Læs mere her

 
 

ELVERHØJ – MEN TONEN ER LAV
Vi har været længe om at opdage den høje musikalske og humoristiske kvalitet i Figaros turnéproduktioner, men MESTERSANGERNE FRA MØLLEGÅRDEN i sæson 17/18 fjernede enhver tvivl.

Vejle Musikteater, fredag den 27. marts 2020 kl. 19.30
Læs mere her

 
ShakesiSkyttehushaven
  3 GRATIS TEATEROPLEVELSER I SOMMER
Den Jyske Operas OPERA I PARKEN den 22. juni skal du til Aarhus for at opleve. Læs mere her.
 
I Vejle inviterer Folketatret og vi til gratis teaterfest MED SHAKES I SKYTTEHUSHAVEN torsdag den 27. juni, og i august er der masser af internationalt gadeteater. Begge dele kan du læse mere om på hjemmesiden.
 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER
Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.


4.600 FØLGER OS PÅ FACEBOOK
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til. Så kan vi – altså du og alle vi andre medlemmer i foreningen – spare endnu mere på annoncebudgettet og få råd til endnu flere forestillinger eller undgå prisstigninger på billetterne. Ren win win, ikke?


NU OGSÅ PÅ INSTAGRAM: #UNGTTEATERVEJLE
Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig også det videre til familiens og andre unge.
Husk, hvis du også selv er på Instagram, at følge med på https://www.instagram.com/ungtteatervejle/


Vi glæder os til at se dig til en spændende ny teatersæson.

Med venlig hilsen
Vejleegnens Teaterforening

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev