Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her

n_top1


Det er længe siden, vi har haft en sæson med 10 udsolgte forestillinger. Men til 17 af de sidste 23 er der stadig ledige billetter, og de er fra mandag morgen i salg til laveste abonnementspris.


Det nemmeste er at købe direkte på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK, hvor du også kan læse meget mere om alle forestillingerne. Tjek eventuelt skemaet her først – det giver et hurtigt overblik over priser og besparelser.

Køber du online – OBS fra mandag den 28.11. kl. 9.00 – vælger du selv de bedste ledige pladser, men hvis du foretrækker det, kan du printe og udfylde skemaet og sende eller aflevere det til Vejle Musikteater.

Allerede mandag aften kan du opleve Anette Heick og Jesper Asholt i DANSETIMEN for kun 135 kr. for en X-plads med normal løssalgspris 345 kr. Pressen skrev: ”Nærværende og rørende” (Kulturkupeen). ”Sød lille komedie om to socialt utilpassede skæbner” (JyllandsPosten). ”Uventet dybde” (CPHCULTURE).


 

DANSETIMEN

Landsteatret med rørende og ustyrligt morsom kærlighedskomedie med Jesper Asholt som mentalt handicappet professor, der køber danseundervisning hos sin knæskadede nabo, Anette Heick

Vejle Musikteater, mandag den 28. november kl. 19.30

Læs mere og køb billetter her 

 
Eller spare de samme 210 kr. på dette musikalske grin – måske som adventsgave?
19_Mestersangerne2
 

MESTERSANGERNE PAA MØLLEGAARDEN

Den Ny Opera og Figaros professionelt useriøse og humoristiske livtag med Flagermusen, Pinafore og andre klassikere har begejstret et stort publikum. Hvad mon Vejle siger til mixet af kendte operatoner og Dus med Himlens Fugle?

Vejle Musikteater, søndag den 11. december kl. 19.30

Læs mere og køb billetter her

 

ET GAVEKORT UNDER JULETRÆET?

Køb direkte online fra 100-5.000 kr. her.


Her en enkelt adventsgave mere og alle forårsoplevelserne, på nær HODJA FRA PJORT, som faktisk også er med i tilbuddet, men med meget få ledige billetter. Læs mere på hjemmesiden eller i sæsonprogrammet.

n_list1
n_list2

4.200 følger os på Facebook – gør du?
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Du gør en stor forskel, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her


Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
Vejleegnens Teaterforening . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@vejleegnensteaterforening.dk

Frameld nyhedsbrev