Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Cover og topgrafik 230303


EN PERLERÆKKE AF FORÅRSOPLEVELSER

Selv om én er helt udsolgt og én udsat, er der alene i marts hele seks vidt forskellige teateroplevelser at glæde sig til, inden vi runder sæson 22/23 af med to i april.

Folketeatrets koncertportræt af Grethe Sønck, ”Hele Danmarks Grethe”, er allerede et hit, og det er også til at forudse, at Det Kgl. Teaters ”Così fan Tutte” og Figaros ”De Tre Musketerer” på hver sin måde bliver store oplevelser. Mozarts musikalske komedie kommer til Vejle "med fuldt udtræk" (Aalborg Symfoniorkester), og Figaros underholdende, vanvittige og drønmusikalske operaparodi har allerede hentet seksstjernede anmeldelser.


Dansk Danseteaters ”Roaring Twenties” har potentiale også, hvis du endnu ikke har opdaget fascinationen af lækker moderne dans på internationalt niveau.

Det er fristende at tænke, at overgreb og grusomheder fylder rigeligt i hverdagens nyhedsstrøm. Men lov os nu alligevel at gøre jer selv den tjeneste at kigge nærmere også på de to dramaer, Teater Freeze Production’s ”Jeg bærer min sjæl // Tarnima Nammatai” og AKUT 360’s ”Zinkdrengene” hhv. den 12. og den 14. marts.


Chefredaktøren anbefaler: ”Fra overgrebet til håbet og kærligheden”.

Den grønlandske avis, Sermitsiaq, bringer et indlæg om ”Jeg bærer min sjæl” og om forestillingens tilblivelse – det kan du læse lige her. Forestillingen har turneret med succes over hele Grønland. I Danmark spilles den på dansk!

”at gøre historien lille nok til at rumme det enkelte menneske”

Sådan beskriver den Nobelprisvindende forfatter Svetlana Aleksijevitj sin fortælleteknik. Det flotte og informative 28-siders forestillingsprogram til ”Zinkdrengene” kan allerede nu downloades her. Læs også om baggrunden for forestillingen og et interessant interview med instruktøren, Andreas Dawe.

DE BEDSTE LEDIGE PLADSER TIL LAVESTE BILLETPRIS

– spar 150-180 kr. på X-billetter

Til ”Hele Danmarks Grethe”, ”Roaring Twenties” og ”De Tre Musketerer” er der superforårspriser! X-pladser til normal løssalgspris 385 kr., koster nu kun 205 kr. – ja, hvis du er eller bliver medlem endda kun 145 kr.


Alle tre – eller tre andre – i alt 435 kr.

Tro det eller ej, vælger du tre forestillinger, bliver du automatisk medlem og kan for kun 435 kr. i alt sikre dig tre store teateroplevelser. (Bemærk dog forhøjede priser på Cosi fan Tutte)

Den udsolgte er ”Tilbage til Højskolen” i Agerumsladen på Engelsholm Højskole på onsdag, og den udsatte er ”The King”, som vi må have tålmodighed med til den 29. september.

 

”Det er en ikke en pædagogisk eller terapeutisk forestilling, men en poetisk forestilling, der rører ved følelser, og som, uden at træde over publikums grænser, skaber håb og kærlighed”

(Instruktør Hanne Trap Friis)

Medvirkende: Rasmus Lyberth, Aviana Steinbacher, Klaus Geisler og Karina Møller

Læs mere og køb billetter her

JEG BÆRER MIN SJÆL er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

Jeg bærer min sjæl (Small)

 

Zinkdrengene (Small)

 

5-stjerner

”Det er denne menneskeliggørelse af krigens omkostninger, der gør den velegnet til teater” (Berlingske)

Læs mere og køb billetter her


ZINKDRENGENE er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

4-stjerner

”…en forestilling, der emmer af kærlighed til og respekt for kunstneren set gennem hendes store sangkatalog og iscenesat med sans for nuancerne." (IScene.dk)

Pernille Schrøder i sit livs rolle
(Morten Buckhøj)

BEDSTE LEDIGE PLADSER

Spar op til 150-180 kr

Læs mere og køb billetter her

 

Hele Danmarks Grethe (Small)

 

Noget om antihelte (Small)

 

5-stjerner
”…en skøn mandesagsforestilling… And the struggle is real! Kampen for kvinders ret og rimelige muligheder har efterladt manderollen i en kasse med glemte sager. Og det er ikke kun mændene, men også kvinderne, der nu skal lære sin nye rolle at kende."

(Morten Hede)

Læs mere og køb billetter her


NOGET OM ANTIHELTE er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

5-stjerner

"Det var en magisk aften med skøn dans."

(Kulturtid)

"Yderst underholdende verdenspremiere." 

(Danstidningen)

BEDSTE LEDIGE PLADSER

Spar op til 150-180 kr.

Løssalg 205 kr. Medlem 145 kr.

Unge og studerende 85 kr.
Læs mere og køb billetter her


ROARING TWENTIES er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

Roaring Twenties (Small)

 

Cosi fan Tutte (Small)

 

6-stjerner

Med et ungt sangerhold fra talentmassen i Den Kongelige Operas egne rækker får du den fineste kvalitet og de flotteste stemmer

(Out & About)

Tilskuere, der ikke bryder sig om moderne, aktualiserende iscenesættelser, kan trygt løse billet, for det er en på mange måder helt traditionel opførelse uden aktuelle dagsordenspunkter (Kulturkapellet)

Læs mere og køb billetter her

(Arrangør: Vejle Musikteater)

 

”Hylende morsomt…Jeg sad flere gange under forestillingen og enten modtog albueskub i siden fra min kæreste eller selv nøkkede indforstået til ham.”

(Den 4. Væg)

Læs mere og køb billetter her


HVIS JEG BLIVER VOKSEN er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

Hvis jeg bliver voksen (Small)

 

De tre musketerer (Small)

 

6-stjerner

”Sådan noget kan lokke folk i teatret: Tre dygtige sangere udstyret med et humoristisk talent og en tur i rutsjebanen, så det næsten kilder i maven. Og så har det ikke en dyt med rigtig opera at gøre”
(Flensborg Avis)

BEDSTE LEDIGE PLADSER

Spar op til 150-180 kr

Løssalg 205 kr. Medlem 145 kr.

Unge og studerende 85 kr.
Læs mere og køb billetter her

 

TEATERKORT FOR UNGE: 200 KR. + 25 KR. PR. BILLET

Hvis du ikke selv er under 25 år eller studerende, håber vi meget, du vil fortælle familiens og venners unge eller din klasse om UngtTeaterVejles TEATERKORT FOR UNGE. Er du mellem 15 og 24 år eller studerende, kan du for kun 200 kr. + 25 kr. pr. billet stadig nå at få fem fede teateroplevelser i sæson 22/23

 
Læs mere og køb TEATERKORT FOR UNGE her

 

4900 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til.  Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

Med venlig hilsen

Vi ses i teatret


logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev