Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Familieforestilling, Fallada, skarp politisk satire, to operaer og to komedier


15.000 billetter, foreløbig fem udsolgte forestillinger! Men til alle novembers syv vidt forskellige teateroplevelser er der ledige billetter. Hvis du har børn eller børnebørn i 5-12 års alderen, er VILLADS FRA VALBY svær at komme uden om, men tjek hellere dem alle – og læs mere og køb billetter her.

SIDSTE UDKALD TIL OPERAPAKKEN

350 har valgt operapakken – husk at Det Kgl. Teaters MASKARADE den 15. november er sidste chance for ”køb 4 betal for 3” i denne sæson. Læs mere her.


oversigt-november


Læs mere om de syv novemberforestillinger her.

 

Foruden JE SUIS STORM P og TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE er nu også EN MAND DER HEDDER OVE helt udsolgt, og der er kun ganske få ledige billetter til VORES SENSOMMER og ONDSKABEN.

 

Du kan gennem hele sæsonen købe billetter i løssalg eller blive abonnent. Se alle forestillinger på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK

 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.

4.100 følger os på Facebook – gør du?
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Du gør en stor forskel, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her


Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev