Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

4XFAMILIE


Imponerende salgsstart. Torsdag aften var vi godt 1.200 billetter foran samme tid i fjor – herligt!
Tak til Musikteatret – igen i år blev alle bestillingsskemaer, der var inde om morgenen, inddateret mandag. På nettet var en lille forsinkelse ikke populær, og Billetten undskylder, men det lader til, at alle har taget det med godt humør, og enkelte fejlvalg af billettyper er blevet smidigt håndteret af Billettens kundeservice.


OPERAPAKKE
Allerede mandag kl. 11. var MARIA DE BUENOS AIRES den 3. april 2019 udsolgt, og selv om en ekstraforestilling den 4. april blev sat i salg få minutter efter, har vi kendskab til enkelte, der ikke kunne gennemføre køb af operapakken. Er du blandt de ramte, kan du kontakte Billetten på telefon 7020 2096 eller info@billetten.dk og få reguleret priserne. Læs mere om KØB 4 BETAL 3 her.


DE MEST POPULÆRE FORESTILLINGER
Her får I top 10 – så er der lidt at tage bestik af. Dejligt, der endnu er ledige billetter til alle forestillinger. Der er løbende åbnet balkoner efter behov, og da DEN LILLE PRINS voksede ud af scenens begrænsede antal pladser, blev den ”vendt” og flyttet ned i salen, foreløbig med mulighed for et publikum op til 300. Se alle forestillinger på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK


I sidste øjeblik

787

Mød mig på Cassiopeia

778

Carmen

696

Giselle

659

Præsidentinderne

543

Livet - hvor svært kan det være

466

Peer Gynt

457

Kleopatra

456

Julesang og Messingklang

439


Med en opfordring til at sætte kryds i kalenderen ved tre fristende gratis arrangementer siger vi tak for en fin sæson og ønsker god sommer. Vi glæder os til at se jer til en spændende ny sæson 18/19.

Koncerrt i århus beskaaret
 

DEN JYSKE OPERA OG AARHUS SYMFONIORKESTER VARMER AARHUS OG SOMMEREN OP MED GRATIS SOMMERKONCERT
Lørdag den 16. juni kl. 15.00 til ca. 17.00.

Læs mere her

 
00_hvorkomdenfra_generalforsamling
 

GENERALFORSAMLING 2018 DEN 23. AUGUST
Café Livas kunstneriske leder og flere gange Reumertnominerede Jacob Morild står for det kunstneriske indslag og er alene på scenen igen-igen med sin kabaret...
Alle er velkomne – og det er ganske gratis.

Læs mere her

 
Gadeteater
  INTERNATIONALT GADETEATER I TREKANTOMRÅDET
Vejle, Give og Jelling 24.-26. august
Mød os på Rådhuspladsen fredag eftermiddag og gå ikke glip af forrygende gadeteater fra Frankrig, Belgien og Australien. Oplev blandt andet Paolo Nanis herlige JEKYLL ON ICE, som både indleder og afslutter programmet på Rådhustorvet og gågaden i Vejle fredag den 24. august.
Se fra den 12. juni hele programmet på trekantfest.dk
 

ER DU ÉN AF VORES 4.500 FACEBOOKFANS, FORDI DU GERNE VIL SE VORES OPSLAG?

Kun ca. 450 af vores fans får vist et gennemsnitsopslag. Med mindre du af og til går ind på selve siden, får du med andre ord kun vist ca. hvert 10. opslag.

Derfor bruger vi af og til mindre beløb på at få vist et opslag til flere. Gør lidt ekstra for fx at få vist opslag om dans til danseinteresserede, familieteater til forældre og opera til operainteresserede.


MEN HVIS DU SYNES OM OS MED VILJE…
…kan du gå mindre glip og spare lidt på vores fælles budget ved at gå ind på selve siden og

1. Klikke på ”Følger”
2. Sætte flueben ved ”Se først”
3. Sætte flueben ved ”Til” under notifikationer

Kliktips

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…

…gør det en kæmpeforskel, hvis du af og til klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

Så kan vi – altså du og alle vi andre medlemmer i foreningen – spare endnu mere på annoncebudgettet og få råd til endnu flere forestillinger eller undgå prisstigninger på billetterne. Ren win win, ikke?
Husk, hvis du også er på Instagram, at følge https://www.instagram.com/ungtteatervejle/


Med venlig hilsen
Vejleegnens Teaterforening

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev