Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 


Spektret af oplevelser i forårssæsonen er usædvanlig bredt. Revy. Rap, comedy og poetry slam. Klassisk ballet, moderne dans, performance. Komedier. Dramaer. Opera og operette.


Med frit valg på så mange hylder kan enhver – uanset alder – nemt finde de tre forestillinger, som giver adgang til medlemspriser fra 135 kr. pr. billet (under 25 år: 75 kr.) – oven i købet for de bedste ledige pladser i teatret. Se priseksemplerne – der er stadig 14 forestillinger at vælge imellem, og de hurtigste får mest for pengene.

 

SYLFIDEN + TEMA OG VARIATIONER

Det Kongelige Teater og Aalborg Symfoniorkester

Vejle Musikteater, torsdag den 4. februar kl. 19.30

Introduktion i Jacob Gade Salen fra kl. 18.45

Læs mere og køb billetter her


Der venter publikum en stor oplevelse, når vi torsdag den 4. februar i samarbejde med Vejle Musikteater inviterer til to balletter, nemlig Nikolaj Hübbes flotte og stilrene version af SYLFIDEN fra 2014 samt George Balanchines TEMA OG VARIATIONER fra 1947.

Sylfiden er den moralske fabel om faren ved at jagte fantasien og drømmenes idealer på bekostning af den trygge, jordnære magelighed, hvor Nikolaj Hübbe gør op med den romantiske tradition omkring denne ballet ikke mindst i form af en ny og meget anderledes scenografi af Bente Lykke Møller.
 

Tema og Variationer er et værk, som har aner til den kejserlige, russiske ballet med et stort kompagni bestående af et tindrende hovedpar, solister og korpsdansere, men samtidig demonstrerer balletten på fornemste vis Balanchines enestående evne til at lege med bevægelser og musik, så man midt i det hele fornemmer det 20. århundredes renhed og modernitet.

Introduktion

Den Kongelige Ballets erfarne karakterdanser Mette Bødtcher fortæller om handlingen, musikken og dét at stå på scenen i ikke mindst Bournonvilles ikoniske værk, Sylfiden. Dette foregår i Jacob Gade Salen fra kl. 18.45. 


 

SPAR OP TIL 195 KR. PR. BILLET TIL 14 FORÅRSFORESTILLINGER

Nu sælger vi de bedste ledige pladser, typisk X- eller A-billetter, til den laveste abonnementspris. Nuværende abonnenter kan købe billet til én eller flere forestillinger. Nye skal købe til mindst 3 forestillinger (mod normalt 4).

Det nemmeste er at købe direkte på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK, hvor du også kan læse meget mere om alle forestillingerne. Tjek eventuelt skemaet her først – det giver et hurtigt overblik over priser og besparelser.


Køber du online, vælger du selv de bedste ledige pladser, men hvis du foretrækker det, kan du printe og udfylde skemaet og sende eller aflevere det til Vejle Musikteater. Så sørger vi for, at du får de bedste ledige pladser – hvis en prisgruppe bliver udsolgt, får du billet i næste ledige prisgruppe, stadig til C-pris. De hurtigste får altså mest for pengene.

Her de fleste af forårsoplevelserne – se alle på hjemmesiden eller i sæsonprogrammet.
3800 følger os på Facebook – gør du?
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Vi er vilde med, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her

Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev