Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

nt--1


Den 3, 11. 22. og 27. september er sæsonens fire første teateroplevelser klar. Den 24. august er alle velkomne til generalforsamling og Storm P. Vi nærmer os et billetsalg på 12.000 allerede, men der er ledige billetter til alle 37 forestillinger, dog ganske få til fx DEMOKRATI og AIDA.

Du kan gennem hele sæsonen købe billetter i løssalg eller blive abonnent, men hvorfor ikke nu vælge de mindst 4 forestillinger (pensionister 3), der sikrer dig en besparelse på 60-90 kr. pr. billet – også, hvis du senere vælger flere forestillinger?

Se det hele og køb online på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK


 

MARTYREN MUNK

”…dramatiseret med lysende øjne og livgivende præcision”

5 hjerter fra Politikens Monna Dithmer er ikke hverdagskost. Der er kun 60 billetter tilbage til sæsonens første forestilling, som Det Flydende Teater indleder med en likvidering. Tre velrettede naziskud gør det af med digterpræsten Kaj Munk.


Jacob Gade Salen, søndag den 3. september kl. 19.30

Se trailer, læs mere og køb billet her

 
02_udspring
 

UDSPRING – en raritetskabaret i 70’ernes forsamlingshus
”…dybt charmerende og beundringsværdigt modig”

Informations Anne Middelboe Christensen deler ikke stjerner ud, men beskriver Teater Rio Roses nostalgiske kabaret som ”bizart kvindecirkus” og ”antiunderholdning”. Læs hele anmeldelsen her – eller tag chancen.


Vejle Musikteater, Scenen, mandag 11. september kl. 19.30
Se trailer, læs mere og køb billet her

 
03_hvemspillerud
 

HVEM SPILLER UD?
– vinder af den amerikanske Pulitzerpris for bedste teaterstykke

I hænderne på herlige Susanne Heinrich og Peter Schrøder tør vi godt love en topoplevelse, når Vendsyssel Teaters morsomme, alvorlige og menneskelige HVEM SPILLER UD? gæster Vejle.
Sophia og Martins kampe på plejehjemmet handler om mere end kortene.


Vejle Musikteater, fredag den 22. september kl. 19.30
Læs mere og køb billet her

 
 

FEEN I ÅEN – en kammeropera for børn og unge
Det Kongelige Teater med ”opera i børnehøjde” målrettet familier med børn fra ca. 10 til 13 år og skoler fra 4.-6. klasse. Et fysisk stykke, hvor fantasifulde kostumer tegner personerne skarpt op. Unge sangere agerer både karakterer og fortællere, og på scenen bliver der gået til den.


Vejle Musikteater, onsdag den 27. september kl. 18.00
Læs mere og køb billet her

 
00_generalforsamling
 

GENERALFORSAMLING 2017 DEN 24. AUGUST
For det kulturelle indslag efter generalforsamlingen står FIGAROS med "LIVET ER EN GÅDE - løsningen står på bagsiden" - en kabaret om Storm P. Sanger og skuespiller Hans Dueholm og pianist Allan Dahl Hansen fortæller historien om vores store humorist, satiriker, tegner, varietékunstner og maler, Robert Storm Petersen.
Alle er velkomne – og det er ganske gratis.

Jacob Gade Salen, torsdag den 24. august kl. 19.30
Læs mere her

 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER
Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.


TEATEROPLEVELSER FOR MEDARBEJDERE, KUNDER OSV
- Folketeatrets juleklassiker NØDDEBO PRÆSTEGAARD på sjælden turné

Fortæl din chef, kollega eller formanden for personaleforeningen, at kun fem byer i Danmark får denne perle på besøg i december – og kun i år. Vi giver 20% grupperabat på løssalgspriserne – og Vejle Musikteater hjælper gerne med at sammensætte et arrangement.

Se alle forestillinger her

Eller læs mere om netop NØDDEBO PRÆSTEGAARD her


KUN 70 OPERAPAKKER TILBAGE – KØB 4 BETAL 3
Med et rekordsalg på næsten 3000 operabilletter, hvoraf halvdelen er solgt som KØB 4 BETAL 3-pakker med alle 4 operaoplevelser, er det nu, hvis du vil sikre dig en ekstra favorabel pris på 2 x Verdi, Donizetti og det skønneste operakor.

Læs alt om KØB 4 BETAL 3 her


PETER SCHAUFUSS BALLETTEN AFLYSER SVANESØEN
Med stor beklagelse har vi modtaget meddelelse om, at Peter Schaufuss Balletten på grund af uforudsete hændelser uden for ballettens kontrol ikke ser sig i stand til at gennemføre Danmarksturnéen med Svanesøen – herunder forestillingen i Vejle den 28. september.
Alle, der har købt billet, har fået direkte besked om aflysningen og tilbud om overførsel af billetter til en anden stor balletoplevelse, alternativt refusion.


4300 følger os på Facebook – nu også på Instagram: #ungtteatervejle
Teaterforeningens nye, unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig det videre til familiens og andre unge!
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Vi er vilde med, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret.

Følg os på Facebook her
Følg #ungtteatervejle på Instagram her


Vi glæder os til at se dig til en spændende ny teatersæson.


Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev