Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Topvisual


ALLE ER VELKOMNE. DET ER GRATIS. DER ER KÆRLIGHED TIL ALLE!

GRATIS TEATER: MED SHAKES I SKYTTEHUSHAVEN

Tirsdag den 22. juni 2021 kl. 18.30

Der var virkelig dømt Shakespeare på speed, da ”SHAKES” - kultsuccesen fra Ørstedsparken i København - tog publikum med storm i den genindviede Skyttehushave i 2019!

Sidste sommer gik der Corona i turnéen, men tirsdag den 22. juni inviterer Vejle Kommune og TeaterVejle igen til teaterfest i hele Vejles smukke have – oven i købet turnépremiere.

Selve forestillingen starter kl. 18.30, men publikum opfordres til komme i god tid og medbringe tæpper og madkurve. Skyttehuset griller pølser på plænen, og restauranten er åben for bordbestilling på SKYTTEHUSET.DK både før og efter forestillingen med mad fra frokostkortet og en to-retters menu.

Husk gyldigt coronapas!

Publikumsarealet foran scenen markeres med plads til max 500 personer. Der holdes 1 meter afstand mellem hver siddende publikum/familie/gruppe i det markerede areal. Publikum tjekkes for gyldigt coronapas i det markerede område - børn under 15 år er fritaget. Der er selvfølgelig fri adgang til håndsprit. 


SHAKESPEARES STØRSTE "HITS"

Der er kærlighed til alle i årets forestilling, et remix af Shakespeares mest populære tekster.

”Absolute SHAKES Vol. 6” viser Shakespeares ekvilibristiske leg med dobbelttydninger af ord, hans ordspil, ironi, skønne metaforer, vittigheder og gribende enetaler. Hvordan han skiftevis kan få os til at holde vejret, fælde en tåre eller bryde sammen i latter.

SHAKES er et kollektiv af kunstnere, der ønsker at gøre Shakespeare folkelig, tilgængelig for alle og få ham ud af teaterstøvet og ned på gadeplan. Mottoet er Shakespeare til Folket. I år medvirker Patricia Schumann, Karin Bang Heinemeier, Mads Riisom, og Mikkel Arndt. Forestillingen, som varer en times tid, støttes af Vejle Kommune og sendes på turné af Folketeatret.

Shakes er TeaterVejles sidste arrangement i en på alle måder usædvanlig sæson. Fra september er nye teateroplevelser klar, og trods et forsalg på tæt på 8.000 billetter, er der stadig ledige pladser til alle. SE ALLE 42 TEATEROPLEVELSER I SÆSON 21/22 PÅ TEATERVEJLE.DK.


Sæsonpræsentation
  SÆSONPRÆSENTATION ONSDAG DEN 25. AUGUST KL. 16.00-17.30
I år med hele seks producenter, heraf to nye, som selv præsenterer deres forestillinger. Husk at reservere gratis billet.

Læs mere her 
 
  GENERALFORSAMLING 2021 ONSDAG DEN 25. AUGUST KL. 19.30
Efter generalforsamlingen kan vi glæde os til ”Det Forsømte Forår” – En forestilling om ungdom og galskab, klassisk dannelse og et forgiftet maltbolsje – af og med Anders Ahnfelt-Rønne.

Alle er velkomne – og det er gratis!
Læs mere her
 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER
Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at TeaterVejles forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.

Billetpris under 25 år og studerende fra 85 kr. til langt de fleste forestillinger. Nu inkl. gratis garderobe.


4700 FØLGER OS PÅ FACEBOOK
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

FØLG OS OGSÅ PÅ INSTAGRAMUNGTTEATERVEJLE 
Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig det videre til familiens og andre unge.

Vil du være frivillig i initiativgruppen? Send en mail til info@ungtteatervejle.dk.

 

Med venlig hilsen og ønsket om en god sommer

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev