Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Vejleegnens Teaterforening ønsker nye og nuværende abonnenter Glædelig Jul og Godt Nytår med et attraktivt tilbud. Mangler der en gave eller to – eller vil I bare forkæle jer selv med lidt flere teateroplevelser, er der besparelser på op til 195 kr. pr. billet på 17 forestillinger i foråret.

Kun 100 ledige billetter til MIO, MIN MIO og 200 til NYTÅRSKONCERT

De to første oplevelser i det nye år er populære, men indgår ikke desto mindre i særtilbuddet.


Efter succesen med Ronja Røverdatter er Folketeatret klar med en ny familiemusical – denne gang Astrid Lindgrens smukke Mio, min Mio, som får Danmarkspremiere i Vejle fredag den 15. januar.


Dagen efter byder vi velkommen til 2016 med en musikalsk nytårskur. Aarhus Symfoniorkester og en af vores mest vidunderlige sopraner, Ditte Højgaard Andersen, tager os med på en musikalsk Parisertur. Selveste Søren Dahl guider et brag af en koncert med populære klassikere og fortrinsvis fransk musik af bl.a. Thomas, Bizet, Duka, Offenbach, Bernstein og Strauss d. æ.

356489_20_Mio_min_mio
 

MIO, MIN MIO

Folketeatrets familiemusical

Vejle Musikteater, fredag den 15. januar kl. 18.00

Læs mere og køb billetter her


 
Nytaarskoncert
 

NYTÅRSKONCERT

MedAarhus Symfoniorkester.

VejleMusikteater, lørdag den 16. januar kl. 15.00

Læsmere og køb billetter her


 

SPAR OP TIL 195 KR. PR. BILLET TIL 17 FORÅRSFORESTILLINGER

Nu sælger vi de bedste ledige pladser, typisk X- eller A-billetter, til den laveste abonnementspris. Nuværende abonnenter kan købe billet til én eller flere forestillinger. Nye skal købe til mindst 3 forestillinger (mod normalt 4).

Det nemmeste er at købe direkte på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK, hvor du også kan læse meget mere om alle forestillingerne. Tjek eventuelt skemaet her først – det giver et hurtigt overblik over priser og besparelser.


Køber du online, vælger du selv de bedste ledige pladser, men hvis du foretrækker det, kan du printe og udfylde skemaet og sende eller aflevere det til Vejle Musikteater. Så sørger vi for, at du får de bedste ledige pladser – hvis en prisgruppe bliver udsolgt, får du billet i næste ledige prisgruppe, stadig til C-pris. De hurtigste får altså mest for pengene.

Her de fleste af forårsoplevelserne – se alle på hjemmesiden eller i sæsonprogrammet.

3700 følger os på Facebook – gør du?
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Vi er vilde med, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her

Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår 
Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev