Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Topbillede (2)


Ole Thestrup i sit livs rolle i Folketeatrets MIN FAR. Lone Hertz, nu som priorinde i FRØKEN NITOUCHE. En lufthavn i ekstase i AIRPORT – et brag af en fysisk performance fra manden bag BLAM (OBS: Spar op til 210 kr. pr. billet). H.C. ANDERSEN LEVER som interaktiv familieforestilling i efterårsferien.

7 forestillinger skyder i oktober for alvor sæson 16-17 i gang – de 6 kan du stadig nå at opleve!

Du kan gennem hele sæsonen købe billetter i løssalg eller blive abonnent, men lige nu er der stadig ledige billetter til 35 af jubilæumssæsonens 40 forestillinger. Se dem alle på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK

5stars

”Det er en skræmmende god forestilling Folketeatret nu sender på turne. Og med Ole Thestrup som André kan det ikke gøres bedre, smukkere, renere. Som en elskelig elefant i hukommelsens glasbutik tumler han rundt. I Geir Sveaass' eminent fintmærkende iscenesættelse. Og Ole Thestrup? Er det hans livs rolle? I hvert fald en af dem. Fordi den viser hans enorme talent fra en ny, tyst og ubegribeligt rørende side.” (JyllandsPosten om MIN FAR)


05_MinFar
 

MIN FAR
Folketeatrets rørende komedie om at miste grebet

Medvirkende; Ole Thestrup, Anette Støvelbæk, Morten Hauch-Fausbøll, Morten Lützhøft, Karin Bang Heinemeier, Kristine Yde

Vejle Musikteater, søndag den 2. oktober 2016 kl. 17.00

Se trailer

Læs mere og køb billet her

 
06_NoPlanetB2
 

NO PLANET B

Teater V, Power Play og dramatiker og Reumertvinder Vivian Nielsen

“Verden står ved et vendepunkt. Vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og den sidste generation, der kan gøre noget ved dem” (Barack Obama). No Planet B diskuterer klodens aktuelle klimasituation, i en kontrastfuld blanding af traditionelt dramatisk teater, gags og gimmicks, samt Performance Lecture.

Scenen, Vejle Musikteater, mandag den 3. oktober kl. 19.30

Læs mere og køb billet her

 
07_Airport2
 

AIRPORT

SÆRTILBUD: SPAR OP TIL 210 KR PR BILLET: Enhedspris

– også i løssalg – i hele teatret: 135,- (Under 25 år: 75,-)

Manden der væltede et fyldt Musikteater med BLAM, den fysiske performer Kristján Ingimarsson, er tilbage og forstår stadig at fortælle en historie på en yderst AKTIV måde – nu i lufthavnen.

Vejle Musikteater, mandag den 10. oktober kl. 19.30

Se trailer

Læs mere og køb billet her

 
08_FrokenNitouche3
 

FRØKEN NITOUCHE
Lone Hertz er tilbage – nu som priorinde

Øvrige medvirkende i Folketeatrets stjernebesatte nyopsætning: Pelle Emil Hebsgaard, Asger Reher, Trine Gadeberg, Johannes Nymark, Kristian Boland, Karin Nordly-Holst og Christina Thomsen

Vejle Musikteater, torsdag den 13. oktober 19.30

Læs mere og køb billet her

 
09_HCAndersenLever
 

H.C. ANDERSEN LEVER!

Et digitalt familieeventyr

I efterårsferiens familieforestilling sender BaggårdTeatret Den Grimme Ælling og Klods Hans ud på et udfordrende og ukendt eventyr. Helt ny teknologi forener det bedste fra animationens og teatrets verden og gør det muligt for figurerne at få hjælp fra publikum – og det får de brug for!

Scenen, Vejle Musikteater, søndag den 16. oktober kl. 14.00

Se indslag fra TV-avisen her

Læs mere og køb billet her

 
10_Faldet
 

FALDET

Teater Får302 med Camus’ velskrevne og stærke klassiker

Forestil dig et skæbnesvangert valg, du ikke kan gøre om – og som uigenkaldeligt forandrer dit liv!

Scenen, Vejle Musikteater, onsdag den 26. oktober kl. 19.30

Se trailer

Læs mere og køb billet her

 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tak en snak med din lærer eller din klasse.

Flere end 4.000 følger os på Facebook – gør du?
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Du gør en stor forskel, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her


Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev