Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Topgrafik


Kvindeportræt, operaeventyr, bestseller og stærk klassiker

Med fire helt fremragende forestillinger er det lige nu – i november – den nye sæson virkelig kulminerer, og minsandten om ikke der stadig er ledige pladser til alle fire, færrest til FRA REGNORMENES LIV.


Læs mere og køb billetter på TEATERVEJLE.DK

 

KVINDEPORTRÆTTET FØRST
ET UIMODSTÅELIGT UNDERHOLDENDE, POETISK OG MUSIKALSK PORTRÆT AF EN BRAMFRI, FORSKRÆKKELIG OG HELT VIDUNDERLIG KVINDE

Bodil Alling og femmandsorkesteret Konigsberg & Søn


“Bodil Alling har betaget sit publikum med glæde og gys, humor og alvor – med en altid raffineret sans for den rette balance. Hun har med sin særegne og finurlige kunstneriske profil mejslet nærværende historier og fortællinger langt ind i sjælen på børn og voksne i Danmark og over hele verden.”
Sådan lød begrundelsen, da Statens Kunstfond i 2018 tildelte Bodil Alling livsvarig hædersydelse.


Senest begejstrede hun i 2019 Vejle med Reumertvindende ”Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon”.


Bodil præsenterer selv forestillingen i traileren på hjemmesiden – her finder du også link til en fed playliste med Konigsberg & Søns musik


"Livets og poesiens flamme bliver tændt – lige på, dirrende og sprødt”

(Kirsten Dahl, teateranmelder)


Læs mere, se trailer og køb billetter her


 

Evy

 

OPLEV OPERAEVENTYRET

Den Jyske Operas RAVNEN er et must-see. Mystikken og magien i H.C. Andersens ord forløses med J.P.E. Hartmanns musik til en stemningsfuld og rørende forestilling, der vil efterlade et varigt indtryk. Ifølge Fyens Stiftstidende er RAVNEN oplagt til både nye og erfarne operaører, og Politiken skriver: "Og sådan kan man nu opleve rigtig god, alt for længe glemt musik".


Kulturtid skriver begejstret om sangerne: ”…fortryllende sopran”, ”synger fantastisk”, ”mesterligt skuespil”, ”imponerende stemme”, ”flotte, dybe bas”.


Vil du høre mere end traileren, er der link til P2 Operaaftens optagelse af hele operaen fra premiereaftenen på hjemmesiden.


Introduktioner kl. 17 og 19


Ravnen

 

4-hjerter

"Som en drøm på eventyrets vinger er glemt dansk opera nu genopstået"

(Politiken)


Læs mere, se trailer og køb billetter her

RAVNEN er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her


 

BESTSELLER SOM TEATER

Thomas Korsgaards hjerteskærende og tåkrummende morsomme bestseller – nu som teater.


Det Kongelige Teaters opsætning af MAN SKULLE NOK HAVE VÆRET DER er udsolgt i København. I Vejle er 3/4 af billetterne solgt, men du kan stadig nå det.


5-stjerner

"sitrende skøn og uafviselig smertefuld historie om, hvad velfærdssamfundet også er”

(IScene.dk)

Læs mere, se trailer og køb billetter her

MAN SKULLE NOK HAVE VÆRET DER er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her

 

Man skulle nok

 

EN KAMP OM KUNST OG KÆRLIGHED

Ellen Hillingsø som Johanne Louise Heiberg i gnistrende samspil med Ole Lemmeke som H.C. Andersen. Også Michael Moritzen og Lisbet Lundquist medvirker.


Med 700 solgte billetter er det ikke urealistisk, og er der en forestilling, der fortjener at blive helt udsolgt, må det være Per Olav Enquists stærke klassiker FRA REGNORMES LIV. En solid succesopsætning på Folketeatret, som anmeldere og publikum sloges om, hvem der var mest begejstrede for – og som heldigvis kom på turné.


Fra regnormenes

 

5-stjerner

"Et godt og underholdende bud på moderne teater, som i mere end en forstand er stjernebesat”

(Jyllands-Posten)

Læs mere, se trailer og køb billetter her

FRA REGNORMENES LIV er én af oplevelserne på TEATERKORT FOR UNGE

Læs mere her 

Teaterkort


TEATERKORT FOR UNGE: 200 KR. + 25 KR. PR. BILLET

Hvis du ikke selv er under 25 år eller studerende, håber vi meget, du vil fortælle familiens og venners unge eller din klasse, at UngtTeaterVejle igen er klar med TEATERKORT FOR UNGE. Er du mellem 15 og 24 år eller studerende, kan du nu for kun 200 kr. + 25 kr. pr. billet til 16 teateroplevelser i sæson 23/24

 
Læs mere og køb TEATERKORT FOR UNGE her

 

Teatersolister


TEATERSOLISTERNE – et helt nyt initiativ fra én af vores teatergængere

Vi har allerede fået så mange positive reaktioner, at vi helt sikkert bliver en flok allerede den 18., men I får den lige igen – hvis det ikke lige er dig selv, det her er relevant for, så kender du måske nogen, der burde høre om det.


For dig, som går i teatret alene og har lyst til at få en snak om oplevelsen bagefter, tager TeaterVejle på opfordring fra en teatergænger nu initiativ til, at interesserede kan mødes – i første omgang efter forestillingerne.


Første gang, bliver efter Den Jyske Operas ”RAVNEN” lørdag den 18. november, hvor vi følges ad til Vinbaren under uret i Paladspassagen, sætter os ved et eller flere store borde og får en god snak en times tid, mens vi nyder en kop kaffe eller et glas vin. Er du ikke til opera, kommer du bare efter en eller flere af de andre forestillinger.


Måske fører snakken til andre mødesteder eller andre forestillinger, men foreløbig har vi valgt disse:

  • §  RAVNEN lørdag den 18. november
  • §  DANCE BALLERINA DANCE lørdag den 16. december
  • §  NYTÅRSKONCERT fredag den 5. januar og
  • §  INDENFOR MURENE tirsdag den 20. februar

Tilmelding er ikke nødvendig – efter forestillingerne samles vi i Musikteatret ved baren i nichen over for hovedindgangen og følges ad derfra.


På den anden side vil det være dejligt at vide, hvor mange der kunne finde på at deltage, så du må meget gerne sende en mail til kontakt@teatervejle.dk, hvis idéen har din interesse. Så skal vi også nok skrive direkte til dig i god tid før kommende arrangementer.

 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at TeaterVejles forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.

Billetpris under 25 år og studerende fra 85 kr. til langt de fleste forestillinger.

5.100 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…

…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

FØLG OS OGSÅ PÅ INSTAGRAM: UNGTTEATERVEJLE

Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig det videre til familiens og andre unge.

Vil du være frivillig i initiativgruppen? Send en mail til info@ungtteatervejle.dk.


Med venlig hilsen og ønsket om en god ny teatersæson

logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev