Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

top_1


SÆSONPROGRAM 20/21 PÅ VEJ

Så er 3.400 sæsonprogrammer på vej. Pakningen plejer at være en festlig arbejdseftermiddag, hvor hele bestyrelsen m.fl. er samlet. Se nederst i nyhedsbrevet, hvordan vi i år løste opgaven.

PostNord har nogle dage til at bringe dem ud til jer, men har du ikke modtaget det tirsdag den 7. april, er det nok fordi, vi mangler din adresse. Du er velkommen til at sende din postadresse til kontakt@teatervejle.dk, så sender vi det trykte program til dig. Normalt ville vi kunne henvise til biblioteker, musikteatret m.fl. steder, men her må vi i år have tålmodighed, før I kan hente sæsonprogrammet.

TEATERVEJLE.DK KLAR MED NY SÆSON SENEST ONSDAG DEN 8. APRIL

Du kan naturligvis også se det hele på hjemmesiden, som er klar med den nye sæson før Påske.

SÆSONPRÆSENTATION TIRSDAG DEN 25. AUGUST KL. 16.00

Da Vejle Musikteater er lukket hele april, er sæsonpræsentationen udsat. Ingen kan vide det, men med forsigtig optimisme for, at samfundet er vendt tilbage til en mere normal hverdag efter sommerferien, har vi valgt i stedet at invitere til sæsonpræsentation i Jacob Gade Salen tirsdag den 25. august kl. 16.00. Samtidig med salgsstarten vil der som sædvanlig være mulighed for at reservere gratis billet.

SALGSSTART MANDAG DEN 27. APRIL KL. 9.00

Salgsstarten har vi valgt at holde fast i – og mere end nogensinde har vi brug for jeres opbakning. Vi har en sund økonomi, men aflysningerne har kostet, så køb hellere et par forestillinger mere end én mindre. Fra fire (pensionister tre) forestillinger bliver du automatisk medlem og sparer 60-90 kr. pr. billet. Køb fra den 27. april kl. 9.00 online på TEATERVEJLE.DK, hvor du selv vælger favoritpladserne. Musikteatret taster også i år modtagne bestillingsskemaer fra kl. 9.00.

Folketeatrets udsatte 2 PÅ TUR afventer fortsat ny dato, men Figaros og Den Ny Operas festlige ”opera med et twist” kan vi – om alt går vel – opleve i Vejle tirsdag den 9. juni. Håber også, alting mager sig, så vi kan mødes til MED SHAKES I SKYTTEHUSHAVEN den 25. juni.  

 

ELVERHØJ – MEN TONEN ER LAV
Vi har været længe om at opdage den høje musikalske og humoristiske kvalitet i Figaros turnéproduktioner, men MESTERSANGERNE FRA MØLLEGÅRDEN fjernede enhver tvivl.

Vejle Musikteater, tirsdag den 9. juni kl. 19.30
Læs mere her

 
Shakes_1
 

Igen i år inviterer Folketatret og vi til gratis teaterfest MED SHAKES I SKYTTEHUSHAVEN torsdag den 25. juni kl. 18.30. Læs mere i programmet og på hjemmesiden.

 

4700 FØLGER OS PÅ FACEBOOK
Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…
…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

Så kan vi – altså du og alle vi andre medlemmer i foreningen – spare endnu mere på annoncebudgettet og fortsat få et flot udvalg af teateroplevelser.


INSTAGRAM: @UNGTTEATERVEJLE
Teaterforeningens unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig også det videre til familiens og andre unge.

Husk, hvis du også selv er på Instagram, at følge med på https://www.instagram.com/ungtteatervejle/


Vi glæder os til at se dig til en spændende ny teatersæson.


Med venlig hilsen
TeaterVejle

Her kan du se, hvordan vi klarede udfordringen med at pakke de 3.400 sæsonprogrammer. #stayathome

Collage

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev