Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

Dance-Ballerina-Dance


SALGSSTART TIRSDAG DEN 2. MAJ KL. 9.00

Så er alt på plads til en forhåbentlig flyvende salgsstart på tirsdag. Køb-billet-links’ene på hjemmesiden bliver først aktive tirsdag kl. 9.00, men du kan naturligvis se og læse om alle oplevelserne i den nye sæson nu på TEATERVEJLE.DK

HELT NY, ROMANTISK JULEFORESTILLING KLAR TIL SALG

Så sent som i går faldt aftalen med Vejle Musikteater på plads. Om Live Nation og Lion Musicals DANCE BALLERINA DANCE med de største stjerner fra Den Kongelige Ballet og Chris Minh Dokys orkester.


DANCE BALLERINA DANCE har været flere år undervejs. Chris Minh Doky står bag idé og manuskript, Holly Dorger, Alban Lendorf og Ask La Cour danser, og juleforestillingen bliver – i Vejle lørdag den 16. december 2023 – en ekstraordinær oplevelse med imponerende scenografi og kostumer, samt dans og musik i absolut topklasse.


Vejle Musikteater sætter også juleforestillingen i salg tirsdag – endnu en grund til at sidde klar ved tasterne fra morgenstunden.

LÆS ALT OM DANCE BALLERINA DANCE HER


Nyt bestillingsskema – uden IKAROS, som er aflyst!

Hvis du køber online, kan du springe videre til næste nyhed, men bruger du bestillingsskemaet, og skulle du allerede have afleveret eller sendt det, så

hent et nyt her,

så du kan nå at få DANCE BALLERINA DANCE med. Skriv på tværs af skemaet ”Tilføj til tidligere bestilling” og send eller læg det i Musikteatrets postkasse. Ønsker du at aflevere personligt, er det muligt:

I dag, fredag den 28. april mellem kl. 15.00 og 18.00

Lørdag den 29. og søndag den 30. april mellem kl. 14.00 og 15.00

Dansk Danseteater sender desværre alligevel ikke IKAROS på turné, så den er nu slettet både på hjemmesiden og bestillingssedlen.


Rettelse af varighed
Varigheden af Det Kgl. Teaters MAN SKULLE NOK HAVE VÆRET DER er i sæsonprogrammet oplyst til 2 timer og 30 minutter med pause. Den korrekte varighed er 1 time og 40 minutter uden pause.

 

NYE FORDELE I 23/24 – FOR MEDLEMMER OG FOR OPERAFANS

5972288_VET_billedfrise_AktuelleTilbud_1170x370px


TO AF VEJLE MUSIKTEATERS STORE MUSICALS MED 20% SØNDAGSRABAT 
– SPAR OP TIL 198 KR. PR. BILLET

Bliv medlem og spar 20% på MOULIN ROUGE og MATADOR om søndagen.


TOSCA I MUSIKHUSET AARHUS 15.-23. AUGUST 
– SPAR 100 KR. PR. BILLET

I sæson 23/24 må vi undvære operapakken. Til gengæld sender vi et rabatlink til TOSCA til alle, der senest den 1. juni 2023 har købt billet til alle Den Jyske Operas tre forestillinger i Vejle.

Læs mere om de nye fordele i 23/24 her 

 

ET PAR TIPS, NÅR DU KØBER ONLINE:

Også når du først får lyst til en teatertur på selve forestillingsdagen, er det nemt at købe online. Vil du vide mere om, hvordan medlemsrabatten på 60-90 kr. pr. billet virker, foreslår vi et klik på

SÅ NEMT KØBER DU

Men hvis du er klar til at kæmpe med om de bedste pladser tirsdag formiddag, kan du allerede nu tjekke, at dit kundelogin er klar her. Brugernavn er din mailadresse, og skulle du have glemt adgangskoden, får du straks en mail, hvor du kan lave en ny. Er du ny kunde, så opret kundelogin og brug det samme hele sæsonen igennem, så du bliver genkendt og får de rigtige priser.

HUSK MAILADRESSE OG MOBIL

så vi kan komme i kontakt med dig. Flere producenter udgiver digitale forestillingsprogrammer, som vi sender servicemail med link til nogle dage før forestillingen. SMS’er bruger vi, når der er vigtige ændringer.

DU HAR GOD TID:

Selv om du skal vælge mange forestillinger, er der god tid. Dine billetter i indkøbskurven er reserveret i 15 minutter, og hver gang, du lægger nye billetter i kurven, starter de 15 minutter forfra.

DU SKAL SELV VÆLGE DEN RIGTIGE PRIS:

Når du lægger billetter i kurven, skal du selv vælge den rigtige pris. Fx ”Medlem”, hvis du køber mindst 3 forestillinger.

 

TO GRATIS TEATEROPLEVELSER

SHAKES FOR FJERDE GANG I VEJLE


Torsdag den 10. august eksploderer årets gratis teaterfest igen i Skyttehushaven.


I kan glæde jer til et festfyrværkeri af en Shakespearefortolkning, når det farverige teaterkompagni denne gang fortolker Shakespeares STORMEN.

Alle er velkomne! Det er gratis! Der er kærlighed til alle!


LÆS MERE HER

 

00_Shakes (Small)

 

00_Generalforsamling (Small)

 

Velkommen til generalforsamling og teateroplevelse onsdag den 30. august kl. 19.30.

Årets kunstneriske indslag er HITS MED SAKSEN, en hyggelig og sjov musikalsk forestilling med Signe Vaupel, Stine Prætorius & Fredrik Mellqvist.

Alle er velkomne! Det er gratis!

LÆS MERE HER


 

5.000 FØLGER OS PÅ FACEBOOK

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til.  Følg os på Facebook her

HVIS DU VIL VÆRE MED TIL AT SPREDE TEATERGLÆDEN…

…gør det en kæmpeforskel, hver gang du klikker på synes om, kommenterer, tagger et par venner, du vil friste til at tage med i teatret eller ligefrem deler opslagene. Jo mere interaktion med et opslag, jo flere bliver det vist til.

Med venlig hilsen og på gensyn i teatret

Vi ses i teatret


logo_new

VEJLEEGNENS TEATERFORENING

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev