Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

TopgrafikSeptember


To gratis oplevelser i august og sæsonens første tre spændende forestillinger i september. Revy og fem operaer med rabat. Sæsonkort for unge. 12 gode grunde til at læse videre. 

Tre forestillinger i den nye sæson er næsten udsolgt, men der er faktisk stadig ledige billetter til alle 35! 

Du kan gennem hele sæsonen købe billetter i løssalg, men hvorfor ikke nu vælge de mindst 4 forestillinger (pensionister 3), der sikrer dig en besparelse på 60-90 kr. pr. billet – også, hvis du senere vælger flere forestillinger?

Se det hele, læs meget mere og køb online på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK


SÆSONKORT FOR UNGE – OP TIL 20 TEATEROPLEVELSER FOR 300 KR. I ALT!
Det lyder for godt til at være sandt. UNGTTEATERVEJLE har udvalgt de 20 mest interessante teateroplevelser for et ungt publikum. Er du mellem 15 og 24 år, kan du nu for kun 300 kr. i alt få billet til bedste ledige plads til 5, 7 ja helt op til 20 forestillinger. Hvis du ikke selv er under 25 år, håber vi meget, du vil fortælle familiens og venners unge eller din klasse om muligheden, 

OBS: Sæsonkortet vil være i salg fra den 24. august kl. 12.00. Læs mere på UNGTTEATERVEJLE.DK


00_hvorkomdenfra_generalforsamling
 

GENERALFORSAMLING OG SKARP SATIRE
Generalforsamlingen er et sikkert tegn på, at en ny teatersæson er lige om hjørnet. Når vi har fået en opdatering på foreningens tilstand, er det I år selveste Jacob Morild, der står for underholdningen. Det er ganske gratis, og alle er velkomne.

Vejle Musikteater, Jacob Gade Salen, torsdag den 23. august kl. 19.30

Læs mere her

 
Gadeteater
 

INTERNATIONALT GADETEATER
Gå ikke glip af Paolo Nanis vidunderlige JEKYLL ON ICE kl. 14.00 og 17.35 på Søndertorv og masser af forrygende gadeteater fra Frankrig, Belgien og Australien hele eftermiddagen. Vi er der også, så få en flyer eller et sæsonprogram med hjem.

Søndertorv og gågaden, fredag den 24. august kl. 14.00 til 18.00

Læs mere her

 
 

HVORFOR SNAKKER VI IKKE OM MIG?
FLÆS og Teatret ved Sorte Hest

Om sociale medier og kvinden, der ved alt.
”Her må og skal grines!” (XQ28). 6 stjerner hos Kulturtid


Vejle Musikteater, torsdag den 13. september kl. 19.30
Læs mere og køb billet her

 
 

PANIC DAY
Uppercut Danseteater

En moderne danseforestilling, der giver noget at tænke over. Om den dag, hvor du skal nå det hele – bage speltboller, blive månedens medarbejder; men hvad er det i virkeligheden, vi skal nå?

Vejle Musikteater, onsdag den 26. september kl. 19.30

Se trailer, læs mere og køb billet her

 
 

VEJLE REVYEN 2018 (6.-21. september)
- instrueret af Ina-Miriam Rosenbaum

Husk, at du som abonnent kan købe billet til VEJLE REVYEN 2018 til 205 kr. mod normalt 295 kr. (Revyen indgår ikke som én af de 3 eller 4 forestillinger, der kræves for at blive abonnent)

Vejle Musikteater, 6., 8., 13., 14., 15., 20. og 21. september kl. 20.00

Læs mere og køb billet her

 
PASSAGEREN
  PASSAGEREN – Musikhuset Aarhus 22.-28. august
Den Jyske Operas sommeropera i Aarhus fra 22.-28. august fortæller mildest talt ikke en klassisk operahistorie. Alle, der køber teaterforeningens operapakke 18/19 får tilsendt rabatlink (15%), og – med eller uden rabat – der er stadig ledige billetter.
Læs mere her
 
operak18
  OPERAPAKKE
CARMEN, MARIA DE BUENOS AIRES, JULESANG & MESSINGKLANG og KLEOPATRA! Trods et rekordsalg til de 4 operaoplevelser i Vejle, er der stadig billetter til alle – og dermed også stadig operapakker. 
KØB ALLE 4 – BETAL KUN DE 3!
Læs om operapakken og de fire vidt forskellige operaoplevelser i sæson 18/19 her
 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER
Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tag en snak med din lærer eller din klasse.


4500 følger os på Facebook – nu også på Instagram: #ungtteatervejle
Teaterforeningens nye, unge initiativgruppe arbejder aktivt med at få flere unge i teatret. Følg endelig selv med, og sig også det videre til familiens og andre unge.

Følg med i forestillingernes tilblivelse, læs foromtaler og anmeldelser, se trailere og billeder – det er godt at vide, hvad man glæder sig til. Vi er vilde med, når du synes om, kommenterer, spørger og deler, så endnu flere får lyst til at gå i teatret. Følg os på Facebook her


Vi glæder os til at se dig til en spændende ny teatersæson.


Med venlig hilsen
Vejleegnens Teaterforening

 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev