Hvis dette nyhedsbrev ikke vises korrekt kan det læses online her
 
 

SasonpraesFotocut


Den 5., 17. og 19. september er sæsonens tre første teateroplevelser klar. Den 25. august er alle velkomne til generalforsamling og Piaf – og allerede i næste uge frister Den Jyske Opera med sit sommertilbud på Bellinis I PURITANI i Musikhuset Aarhus.

Du kan gennem hele sæsonen købe billetter i løssalg eller blive abonnent, men hvorfor ikke udnytte, at der lige nu stadig er ledige billetter til 36 af sæsonens 40 forestillinger. Se det hele og køb online på VEJLEEGNENSTEATERFORENING.DK 
Citat_facebook2
 

15 % rabat til teaterforeninger på I PURITANI i Aarhus
Den Jyske Operas sommeropera i august må man til Aarhus for at opleve, og som noget nyt har vi fået dette særtilbud, som gælder alle nyhedsbrevsmodtagere:

Læs mere om I PURITANI og køb billetter direkte på linket her


 
Generalforsamling2016
 

GENERALFORSAMLING 2016 DEN 25. AUGUST
Efter generalforsamlingen kan vi glæde os til Musikforedraget Édith Piaf – fra gadesanger til legende – med Duo Chanson. Skuespiller Uta Motz og guitarist Anders Allentoft fortæller med hjertevarme og indlevelse om den verdenskendte franske sangerindes liv, krydret med de største sangsucceser og en sprælsk musikalitet..

Alle er velkomne – og det er ganske gratis. Læs mere her

 
01_Abrahamsborn
 

ABRAHAMS BØRN
En rejsefortælling om tro, tvivl og religioner

Både jøder, kristne og muslimer gør krav på Abraham som deres stamfar, og repræsentanter fra de tre trosretninger har utallige gange ligget i strid med hinanden. Men er det i virkeligheden ikke den samme historie fortalt på tre forskellige måder?

Scenen, Vejle Musikteater, Mandag den 5. september kl. 19.30

Læs mere og køb billet her

 
02_Becket1
 

2 x BECKETT

Morsomt, barskt og rørende absurd teater fra Det Kgl. Teater. Med bl.a. Kirsten Olesen, Morten Eisner, Thomas Mørk og Anders Hove, som modtog Årets Reumert 2015.

Vejle Musikteater, lørdag den 17. september kl. 17.00

Læs mere og køb billet her

 
03_Petrushka
 

PETRUSHKA – EXTENDED

– én lampe; ét piano; en russisk livepianist; en forelsket ungarer, en græsk skønhed, en polsk dukkemager, en moden skotte, 4 dansere & Stravinsky – det er ingredienserne i Palle Granhøjs nyeste opsætning.

Vejle Musikteater, mandag den 19. september kl. 19.30

Læs mere og køb billet her


 

SKOLER/UDDANNELSESSTEDER

Heldigvis udnytter rigtig mange undervisere allerede, at vores forestillinger er oplagte til inddragelse i undervisningen, og at der til en del af dem er udarbejdet undervisningsmateriale. Men der er bestemt plads til flere. Tjek hjemmesiden eller hent en stak sæsonprogrammer og tage en snak med din lærer eller din klasse.


Med venlig hilsen

Vejleegnens Teaterforening


 
TeaterVejle . Vejle Musikteater . Vedelsgade 25 . 7100 Vejle . 7943 2030
kontakt@teatervejle.dk

Frameld nyhedsbrev